‹ Alle nieuwsberichten

Motorola Razr gepresenteerd in Nederland

Motorola Razr gepresenteerd in Nederland

Vandaag heeft Motorola aangekondigd dat de nieuwe Motorola Razr zal worden verkocht in Nederland. Dit bijzondere toestel heeft een opvouwbaar scherm. Het ontwerp en de naam doen dan ook denken aan een eerdere variant van de Razr, een zeer populaire klaptelefoon uit 2004.

Opvouwbaar scherm

Het belangrijkste van deze telefoon is het scherm. Opengeklapt heeft dit toestel een formaat van 6.2 inch en is daarmee lekker groot. Dichtgeklapt halveert het toestel ongeveer, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is. Ook heeft hij een schermpje aan de achterkant voor wanneer hij is dichtgeklapt, waarop je onder andere je muziek regelt en notificaties bekijkt. Het scherm is gemaakt van plastic en is daardoor kwetsbaarder dan displays van normale smartphones.

Overige features

Opvallend is dat dit toestel op de achterkant maar één camera heeft, waar veel andere telefoons van deze prijsklasse er twee of meer hebben. Wel maak je prima foto’s ermee. Een voordeel is dat je deze camera ook kunt gebruiken als selfiecamera wanneer het toestel is dichtgeklapt.

De processor is geschikt voor veel taken, zoals social media en internet, maar ook games kun je hierop spelen. De batterij is aan de kleine kant, maar doordat deze processor energiezuinig is haal je genoeg stroom uit deze opvouwbare telefoon.

Vanaf eind maart te bestellen

De Motorola Razr heeft een adviesprijs van €1.599 en zal te bestellen zijn bij Belsimpel vanaf eind maart als pre-order. Hij zal zowel los- als in combinatie met een abonnement beschikbaar zijn.

Meer nieuws over: