‹ Alle nieuwsberichten

De Doe Je Ding Deals van Simyo bij Belsimpel

De Doe Je Ding Deals van Simyo bij Belsimpel

Op zoek naar een flexibel en voordelig abonnement? Kijk dan eens naar de abonnementen van Simyo! Vanaf vandaag kun je profiteren van de Doe Je Ding Deals: aanzienlijk grotere bundels, zónder dat je hier meer voor betaalt!

Simyo is voor sommigen misschien een wat onbekendere provider, maar deze provider is onlangs voor de 18e keer uitgeroepen tot beste telecomprovider door de Consumentenbond! Simyo maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN en is dé provider voor jou, of je nu op zoek bent naar een voordelige Sim Only of naar een abonnement met telefoon. Bij Simyo heb je keuze uit jaarabonnementen en maandelijks opzegbare abonnementen voor een goede prijs.

Doe je ding met Simyo
Vanaf vandaag zijn de Doe Je Ding Deals van start gegaan en zijn de Simyo-abonnementen extra aantrekkelijk! Met deze actie ontvang je tijdelijk namelijk meer MB's voor dezelfde prijs! Of je nu een grootgebruiker bent of juist niet, er zit voor iedereen wat bij. Door zelf je aantal minuten en MB's te kiezen, kun je je abonnement namelijk helemaal zelf samenstellen. 

De belbundels van Simyo beginnen al bij €5,- per maand voor 200 minuten/sms’jes. Bel je wel wat meer? Dan heb je voor €7,- per maand onbeperkt bellen en sms. De databundels* beginnen bij €4 per maand voor 1000MB, perfect voor degene die af en toe een appje stuurt en vooral op Wi-Fi zit. Ben je iemand die het liefst de hele dag online is of graag video’s kijkt op YouTube? Dan heeft Simyo vanaf nu ook de Internet 15000-bundel met 15000MB (15GB) 4G data, voor maar €13 per maand! Ten slotte kun je bij alle abonnementen voor €1 per maand extra, kiezen voor onbeperkt sms'en. 

De Doe Je Ding Deals is een tijdelijk actie die loopt t/m 31 mei.

Flexibele abonnementen
Een Simyo-abonnement heeft zo zijn voordelen. Je kunt bij Simyo namelijk niet alleen zelf je abonnement samenstellen, maar je kunt ook altijd gratis je data- en belbundel omhoog en naar beneden aanpassen. Zo zit je niet vast aan één bepaalde bundel en betaal je alleen voor wat je gebruikt. Wel zo fijn!

Simyo Compleet
Heb je thuis internet van KPN? Dan ben je met deze actie al helemaal voordelig uit! Simyo verdubbelt dan namelijk gratis het aantal MB’s en belminuten als je een Simyo-abonnement afsluit. Een Internet 10000-bundel met 10.000 MB wordt dan verdubbeld naar 20.000 MB. Je ontvangt dan dus 20GB aan data en dat voor maar €11 per maand!

Dus ben jij op zoek naar een voordelig abonnement, mét of zonder telefoon? Simyo is een goede keus! 

Bekijk hier alle Doe-ding-deals van Simyo.

*Simyo-abonnementen met een databundel moeten altijd worden gecombineerd met een belbundel.