‹ Alle nieuwsberichten

Valentijnsacties bij Belsimpel

Valentijnsacties bij Belsimpel

Het is Valentijnsdag! Tijd om je geliefde eens te verwennen met extra aandacht of met een presentje, en anno 2020 gunnen we onszelf natuurlijk ook wat leuks. Speciaal daarvoor heeft Belsimpel vandaag in samenwerking met OnePlus en Honor twee leuke acties online.

Je zou denken dat deze dag nog niet zo lang geleden in het leven is geroepen. Valentijnsdag kent zijn oorsprong echter al in de 5e eeuw na Christus en vanaf de 14e eeuw werd deze dag gevierd zoals we het nu kennen. Tegenwoordig is niet alleen meer je geliefde het stralende middelpunt, maar is zelfliefde minstens net zo belangrijk. Verwen je Valentijn en ook vooral jezelf op deze dag met één van de volgende acties.

Valentijnsactie: OnePlus

Wie is jouw Valentijn? OnePlus heeft vandaag namelijk een leuke Valentijnsactie, waarmee je niet alleen jezelf blij maakt, maar ook je geliefde! OnePlus verloot vandaag bij aankoop van een OnePlus-product 3x een perfect avondje uit. De prijs bestaat uit een bioskoopbon plús een dinerbon t.w.v. €250! Daar kun je dus wel mee aankomen bij jouw Valentijn. Deze actie geldt op alle OnePlus-telefoons. Dus of je nu een telefoon zoekt zoals de OnePlus 7 of de OnePlus 7T Pro: sla vandaag je slag en maak kans! Weet jij al met wie je dit romantische avondje gaat spenderen?

Honor: Social media-actie

Voor de sociale dieren is er nog een leuke Valentijn-social-actie! Op Facebook en Instagram verloten we namelijk 2x 2 Magic Watches 2. Je maakt kans op deze prijs door de drie volgende dingen te doen:

  1. Tag je valentijn in onze Facebook- of Instagram-post;
  2. Vertel ons waarom jij je Valentijn deze Magic Watch 2 gunt;
  3. Volg Belsimpel en Honor op Instagram of like de Facebook-pagina's!

Heb je geen Valentijn? Wees niet getreurd. Je mag de prijs natuurlijk ook delen met een ander speciaal iemand!

De prijswinnaars worden door ons persoonlijk op de hoogte gebracht.