‹ Alle nieuwsberichten

Nog een Samsung-toestel met 12 megapixel

Nadat Samsung afgelopen week hun eerste 12 megapixel toestel aankondigde duikt wederom een 12 megapixel variant op van de Zuid-Koreaanse fabrikant, ditmaal mét optische zoom. Maar of de M8920, zoals men hem noemt, 'echt' is? Dat is dan weer de grote vraag. Het zou namelijk heel goed om een Photoshop-afbeelding kunnen gaan van de deze week aangekondigde Pixon 12. Al heeft die wel een andere achterkant dan we hieronder zien. Dit toestel, met de voor de hand liggende naam M8920, is het grotere broertje van de Pixon 12.

Samsung M8920

Optische zoom

Samsung heeft nog maar net de Pixon 12 geïntroduceerd en lijkt nu al bezig te zijn met de volgende 12 megapixel telefoon. De Samsung M8920 zou niet alleen over een 12 megapixel sensor beschikken, maar ook over een lens met 3x optische zoom. Dat is vrij bijzonder, over het algemeen beschikken camera-telefoons alleen over digitale zoom.

Uitgelekte informatie

Volgens uitgelekte infomatie zou het toestel ook voorzien zijn van een Xenon-flitser, LED-lampje, Wi-Fi met dln-ondersteuning en GPS. Mogelijk wordt de telefoon op 15 juni officieel aangekondigd.

Meer nieuws over: