‹ Alle nieuwsberichten

Officieel: Samsung Galaxy S10 wordt 20 februari aangekondigd

Officieel: Samsung Galaxy S10 wordt 20 februari aangekondigd

Samsung heeft de uitnodigingen voor zijn Galaxy Unpacked-evenement verstuurd, waar naar alle waarschijnlijk de Samsung Galaxy S10 wordt aangekondigd. Het event vindt plaatst op 20 februari in San Francisco. Op basis van de uitnodiging en van voorgaande jaren, lijkt het wel om de aankondiging van de S10 te gaan. Voorheen bracht Samsung hun Galaxy S-toestellen ook altijd rond deze tijd uit.

Samsung Galaxy Unpacked op 20 februari

Eindelijk weten we wanneer we de Samsung Galaxy S10 voor het eerst te zien krijgen. Op 20 februari zal Samsung nieuwe toestellen aankondigen, met nieuwe Galaxy-ervaringen op basis van tien jaar innovaties. Want dit jaar is het tienjarig-jubileum van de Samsung Galaxy-serie: de Samsung Galaxy uit 2009 is namelijk de grondlegger van de huidige Galaxy S-serie.

Drie varianten: Samsung Galaxy S10, S10 Plus en S10 Lite

Naar alle waarschijnlijkheid gaat Samsung drie toestellen in de S10-serie presenteren. Volgens de geruchten komt er een S10 Lite met een 5.8-inchdisplay en twee camera’s aan de achterkant. De reguliere S10 krijgt een 6.1-inchdisplay en drie camera’s aan de achterkant. Tot slot zou er een grotere S10 Plus met een 6.4-inchdisplay en vier camera’s aan de achterkant beschikbaar komen.

Daarnaast zouden er later nog twee smartphones worden toegevoegd aan de Galaxy S10-lijn. Zo wordt er een vouwbare smartphone, met de naam Galaxy F of Galaxy Fold, verwacht in april. Op basis van een eerder getoonde prototype zou dit toestel een 4.6-inchscherm aan de buitenkant en een vouwbaar 7.3-inchdisplay aan de binnenkant hebben. De vijfde variant zou gaan om een 5G-telefoon met een 6.7-inchscherm en vijf camera’s op de achterkant.

Samsung Galaxy S10 kopen

Wil je een Samsung Galaxy S10 kopen? Houd dan belsimpel.nl in de gaten. Op 20 februari kun je hier alle info, prijzen en levertijden vinden van de S10 Lite, S10 en S10+.