‹ Alle nieuwsberichten

Huawei P Smart 2019 nu te bestellen bij Belsimpel!

Huawei P Smart 2019 nu te bestellen bij Belsimpel!

Op 28 december 2018 heeft het Chinese Huawei de opvolger van de succesvolle P Smart van vorig jaar gepresenteerd: de Huawei P Smart 2019. Hiermee haal je wederom voor een vriendelijke instapprijs veel smartphone in huis. De nieuwe P Smart kenmerkt zich door het display, de camera’s en de accu en is nu beschikbaar op Belsimpel.nl!

Ideaal voor multimedia

Zo bestaat het LCD-beeldscherm uit een 6.21-inchpaneel dat met een FullHD+-resolutie van 2340 bij 1080 pixels voor haarscherpe beelden zorgt. Rondom het scherm zijn dunne schermranden en een kenmerkende waterdruppel-notch te vinden. Deze inkeping maakt ruimte voor de enkele frontcamera. De combinatie van het grote scherm en de dunne randen zorgen voor een premium look, met deze P Smart 2019 mag je dus gezien worden!

Camera’s met AI

Aan de achterzijde zijn twee camera’s in verticale opstelling te vinden. Deze camerasetup, bestaande uit een 13- en 2-megapixelsensor, worden ondersteund door AI. Met deze techniek worden de camera’s automatisch geoptimaliseerd. Het resultaat: altijd mooie scherpe foto’s!

Lange accuduur en snelle prestaties

Ten opzichte van zijn voorganger heeft de accu een flinke upgrade gekregen. Deze heeft nu een capaciteit van 3400mAh en zorgt daardoor voor een lange batterijduur! Verder zien we een snelle en energiezuinige Kirin 710-processor en een vingerafdrukscanner voor het razendsnel ontgrendelen. Out-of-the-box draait de Huawei P Smart 2019 op EMUI 9. Dit is Huawei’s variant van Android 9.0 Pie, wat voor een gebruiksvriendelijk interface en extra functionaliteit zorgt.

Huawei P Smart 2019

Beschikbaarheid Huawei P Smart 2019

De Huawei P Smart 2019 is vanaf 2 januari 2019 te bestellen in de kleuren Aurora Blue en Midnight Black voor een adviesprijs van €249,00, waarbij je tijdelijk een Huawei Band 3 Pro krijgt ter waarde van €99,00!

Meer nieuws over: