‹ Alle nieuwsberichten

Samsung Galaxy A7 (2018) beschikbaar voor pre-orders!

Samsung Galaxy A7 (2018) beschikbaar voor pre-orders!

Vandaag presenteerde Samsung een nieuw toestel uit zijn A-serie: de Samsung Galaxy A7 (2018). Bijzonder aan het toestel is dat het aan de achterkant drie camera’s heeft. Je kunt de nieuwe Samsung nu alvast pre-orderen op onze website!

Samsung Galaxy A7 (2018)

De Samsung Galaxy A7 (2018) heeft een groot 6-insch Super AMOLED-scherm met een kleine rand aan de boven- en onderkant van het toestel. De smartphone wordt aangedreven door een processor die door Samsung zelf ontwikkeld is en heeft een accu met een capaciteit van 3300mAh. Verder heeft het toestel een dualsimfunctionaliteit en 4GB aan werkgeheugen. Ruimte voor foto’s en video’s is er ook, met 64GB aan opslaggeheugen dat ook nog eens is uit te breiden met een geheugenkaartje.

Driedubbele camera

Wat het toestel zo bijzonder maakt, is de driedubbele camera aan de achterzijde van het toestel. Waar een dubbele camerasetting al bijna als ‘normaal’ wordt gezien, zien we een driedubbele camera nog niet zo vaak. Ten eerste beschikt de Samsung Galaxy A7 (2018) over een primaire 24-megapixelcamera met een diafragma van f1.7. Deze wordt gecombineerd met een 8-megapixelcamera met een ‘wide angle’, deze kan dus groothoekfoto’s maken. Als laatste zorgt de 5-megapixeldieptecamera ervoor dat je ook foto’s met een diepte-effect (ook wel bokeh genoemd) kunt maken.

Niet alleen met de camera’s aan de achterkant kun je scherpe foto’s maken, aan selfies is ook gedacht. De Samsung Galaxy A7 (2018) is namelijk uitgerust met een selfiecamera met een resolutie van maar liefst 24 megapixels. Bovendien is er ook nog een LED-flits aan de voorzijde aanwezig, waardoor je ook mooie selfies kunt maken met weinig licht.

Hints Samsung Galaxy S10

Volgens het hoofd van Samsung mobiele afdeling zullen toestellen uit de Galaxy A-reeks voortaan uitgerust worden met de nieuwste features, vaak zelfs eerder dan high-end toestellen zoals die uit de Samsung Galaxy S- en Note-reeks. De Galaxy A7 (2018) zou dus ook hints kunnen weggeven over de Samsung Galaxy S10. Zo is de vingerafdrukscanner van de A7 (2018) op de zijkant geplaatst in plaats van aan de achterkant, zoals bij de Samsung Galaxy S9 het geval is. Wellicht is dit straks bij de Galaxy S10 ook het geval.

Samsung Galaxy A7 (2018) bestellen

De Samsung Galaxy A7 (2018) is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, blauw en goud. Voor ieder wat wils dus! Alle drie de varianten zijn nu alvast te pre-orderen via onze website, je hebt de A7 (2018) dan als één van de eersten in Nederland in huis.

Meer nieuws over: