‹ Alle nieuwsberichten

Samsung Galaxy S10: geruchten over dubbele selfiecamera

Samsung Galaxy S10: geruchten over dubbele selfiecamera

Elke keer als er iets uitlekt over de nieuwe Samsung Galaxy S10, wordt deze telefoon interessanter en interessanter. Nu zijn er speculaties over een dubbele frontcamera op de Samsung Galaxy S10+. Dat betekent dat dit model naar verwachting maar liefst vijf camera's krijgt!

De premium uitvoering van de Samsung Galaxy S10 met vijf camera’s

Op dit moment worden er maar liefst drie modellen van de S10 verwacht, iets wat Samsung nog nooit eerder heeft gedaan. Er is daarom ook nog wat onduidelijkheid over de naam van de grootste versie, maar het lijkt erop dat dit model een dubbele selfiecamera krijgt! Samen met de verwachte drie camera’s op de achterkant, zou dit model dan vijf camera’s hebben! Hierbij zou één 12-megapixelcamera zitten, een 12-megapixeltelelens en een 16-megapixelgroothoeklens van 120 graden.

Dit model is ook nog het grootst, met een afgerond 6.44-inch-Super AMOLED-display. De vingerafdrukscanner zit naar verwachting achter het beeldscherm.

Dit gaat er rond over de Samsung Galaxy S10+

In de lijn der verwachtingen komt er ook een ‘gewone’ Samsung Galaxy S10+, deze wordt waarschijnlijk kleiner dan het model met de vijf camera’s. Het gerucht gaat dat deze Samsung Galaxy S10+ een display van 6.2 inch krijgt, wederom met de vingerafdrukscanner onder het beeldscherm. Deze versie krijgt naar verwachting vier camera’s: drie aan de achterkant met dezelfde specificaties als het model hierboven, en een enkele selfiecamera.

De ‘gewone’ Samsung Galaxy S10

Voor de Samsung Galaxy S10 verwacht men een 5.8-inch-Super AMOLED-beeldscherm, dat niet afgerond is. De vingerafdrukscanner zit op dit model aan de zijkant van de telefoon. Als we de geruchten mogen geloven krijgt deze smartphone een dubbele camera met een 12-megapixel-groothoeklens en een 12-megapixel-telelens.

Bronnen: SamMobile, GSMArena, PhoneArena