‹ Alle nieuwsberichten

Zien we hier het aankomende vlaggenschip van LG?

Zien we hier het aankomende vlaggenschip van LG?

De LG G7 ThinQ, de naam die de nieuwste telg van LG gaat krijgen, wordt op 2 mei gepresenteerd zo heeft LG laten weten. Daarnaast zijn er afbeeldingen verschenen van de mogelijk kleuren en dat betekent dat de geruchtenmachine roodgloeiend staat!

Android Headlines kreeg gister een afbeelding van een nieuwe LG-telefoon in handen, die wat ons betreft erg officieel aandoet. Het zou ons dan ook niets verbazen als de LG G7 ThinQ, de naam LG zelf genoemd heeft, er inderdaad ongeveer zo uit gaat zien.

Samen met de afbeelding publiceerde deze website de namen die de verschillende kleuren van het model waarschijnlijk dragen, namelijk: Aurora Black, Platinum Grey, Moroccan Blue, Moroccan Blue (mat), en Raspberry Rose. Mooie, chique kleuren als je het ons vraagt! Aurora Black wordt vermoedelijk de basiskleur.

Op de foto is een groot edge-to-edge-beeldscherm te zien met bovenin een notch. Dit zet het gerucht dat LG van plan is een notch toe te passen, extra kracht bij. Op de achterkant zien we een dubbele camera. Bij de LG G6 was deze camera horizontaal geplaatst, maar nu lijkt het erop dat LG de camera’s onder elkaar plaatst, met daaronder de vingerafdrukscanner. Door de verticale camera betekent dat dat deze scanner waarschijnlijk lager zit dan bij zijn voorganger, wat de gebruiksvriendelijkheid wat ons betreft ten goede komt.

Behalve de gebruikelijke volumeknoppen en aan/uit-knop is er een vierde knop te onderscheiden. Android Headlines vermoedt dat dit een knop is om een Artificial Intelligence-assistent in te schakelen.

Wij kijken erg uit naar de officiële presentatie over drie weken!

Bron: Android Headlines, LG

Meer nieuws over: