Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Samsung i7500 met Android 1.5 vanaf juni

Maandag 27 april 2009, 11:03:07

Samsung lijkt dit jaar niet met één, maar met twee Android toestellen te komen. Zo lekte namelijk eerder deze maand de Samsung S8000 Cubic al uit. De vandaag uitgelekte Samsung i7500 werd gespot door The Unwired en lijkt een wel erg goedkope Android phone te worden van Samsung. De Samsung i7500 wordt een touchscreen toestel zonder fysiek toetsenbord.

Samsung i7500 Android

Capacitief AMOLED beeldscherm

De eerste gegevens over de Samsung i7500 zijn alreeds bekend, er is zelfs weinig aan de verbeelding overgelaten. Zo is een 3,2 inch capacitief AMOLED beeldscherm geïntegreerd waarmee je middels browsen, scrollen en zoomen, al dan niet met twee vingers, jezelf wegwijs kunt maken in de verschillende menu's en mogelijkheden die Android biedt. Het toestel zou volgens de bron op de laatste software, namelijk Android 1.5, draaien.


8GB intern geheugen

Aan de achterkant zou een 5 megapixel camera te vinden moeten zijn. Verder is een intern geheugen van 8 GB aanwezig, wat verder kan worden uitgebreid middels MicroSD geheugenkaartjes. Daarnaast kan je het internet ook optimaal bereiken, de Samsung i7500 schijnt namelijk zowel GPRS, UMTS en HSDPA te hebben als WiFi ondersteuning.


Prijs

Het toestel is slechts 11,9 millimeter dik en de 528 Mhz processor moet het Android toestel kracht bijzetten. Dit alles zou je rond de maand juni in de winkels moeten verwachten voor een losse verkoopprijs van 300,00 Euro. Niet slecht voor een uitgebreide smartphone als deze. We hebben vooralsnog geen informatie over wanneer het toestel door Samsung aangekondigd zal gaan worden. Wanneer meer informatie hieromtrent beschikbaar is houden we u uiteraard op de hoogte.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl