‹ Alle nieuwsberichten

Huawei P20 Lite nu beschikbaar!

Huawei P20 Lite nu beschikbaar!

Vandaag brengt Huawei de opvolger van zijn P10 Lite uit: de Huawei P20 Lite. Dit toestel, met betaalbare prijs én notch, is vandaag uitgekomen en nu al te bestellen!

Strakke looks

De Huawei P20 Lite, de nieuwste telg van Huawei, is vandaag gepresenteerd. Dit is een mooi afgewerkte smartphone met een hoogwaardige look, voor een betaalbare prijs. Dankzij de notch aan de bovenkant van het beeldscherm neemt het display bijna de hele voorkant van de telefoon in beslag en de randen rondom zijn erg dun. Om te zorgen dat het beeldscherm de hele voorkant beslaat, is de vingerafdrukscanner verplaatst naar het midden van de achterkant van de smartphone.

De behuizing van de telefoon is van glas en metaal, waardoor de telefoon er premium uitziet. De P20 Lite komt in twee kleuren uit (zwart en blauw), dus je kunt ook nog kiezen.

Camera’s

Net als bij de P10-serie ligt ook bij de Huawei P20-serie de nadruk op de camera’s. Zo beschikt de Huawei P20 Lite over een dubbele camera aan de achterkant waarvan één een resolutie heeft van 16 megapixels. De andere camera zorgt ervoor dat het toestel diepte beter in kan schatten tijdens het maken van foto’s. De selfiecamera heeft een resolutie van 16 megapixels en is dus verwerkt in de stijlvolle notch, de inkeping bovenin het beeldscherm.

Veel kracht

Het toestel draait op 4GB aan werkgeheugen en wordt aangedreven door een processor die Huawei zelf heeft ontwikkeld. Er is daarnaast standaard 64GB aan opslaggeheugen aanwezig dat is uit te breiden tot 256GB, met een microSD-kaartje. De toestel heeft een krachtige batterij met een capaciteit van 3000mAh. Deze is bovendien snel op te laden dankzij de Quick Charge-technologie.

Groot scherm

Het scherm van de Huawei P20 Lite is met 5,84 inches aan de vrij grote kant. Dankzij de minimale schermranden en de notch wordt optimaal gebruikgemaakt van de ruimte, terwijl het toestel zelf helemaal niet zo groot is en fijn in de hand ligt. 

De Huawei P20 Lite is vanaf nu te bestellen op onze website, in de kleuren zwart en blauw

Meer nieuws over: