‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl wint Telecombinatie Award Beste E-tail Dealer 2009

Belsimpel.nl heeft de prestigieuze Award voor ‘Beste E-tail Dealer 2009’ gewonnen. Op 20 april werd in Nijkerk deze Award overhandigd door algemeen directeur Xander de Rijk en business development directeur Patrick Tsang van Telecombinatie. Telecombinatie is sinds 1995 als inkooporganisatie actief in de telecombranche en bestaat uit een netwerk van 155 zelfstandige telecomspecialisten. Telecombinatie is de schakel tussen haar dealers en netwerken & hardware leveranciers. Door gebruik te maken van de mantelovereenkomsten en diensten van Telecombinatie hebben de dealers een goede uitgangspositie zoals optimale leveringsvoorwaarden en kostenvoordelen.

Juryrapport

De jury baseerde zich bij de benoeming van Belsimpel.nl op het volgende rapport: “Belsimpel wèrkt. Deze dealer heeft de laatste Incentive van het Vodafone datapush programma gewonnen, dus met de verkopen zit het wel goed. Verder is de samenwerking met Telecombinatie prettig, zij zijn flexibel, proactief en ze zijn zich goed bewust van het belang van hun eigen bijdrage bij het oplossen van problemen. Zij tonen aan dat het mogelijk is in een korte periode successen te boeken met een relatief nieuwe productgroep. Hun initiatiefrijke, creatieve houding maakt hen tot een voorbeelddealer voor Telecombinatie.”

Luisteren naar de klanten

Jeroen Elkhuizen, algemeen directeur van Belsimpel.nl, reageerde zeer verheugd op de ontvangst van de award: “Al ruim drie jaar spannen wij ons in door niet alleen in te spelen op de behoeftes van deze snel veranderende markt, maar ook door goed te luisteren naar onze klanten. Door onze goede telefonische bereikbaarheid weten wij exact wat onze klanten willen en kunnen wij een prima service garanderen, een onderdeel dat in onze branche steeds belangrijker wordt. Dat dit nu ook door een grote organisatie als Telecombinatie erkend wordt, is voor ons wederom een bevestiging dat wij de juiste koers varen.”

Grootste speler

Belsimpel.nl werd in april 2006 opgericht door twee ambitieuze studenten. Aanvankelijk begonnen als kleinschalig project, is Belsimpel.nl inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de fel beconcureerde markt van mobiele abonnementen. Uniek ten opzichtte van veel concurrenten is dat alle providers worden aangeboden en met elkaar vergeleken, van de Bedrijfsbuffel van KPN tot en met de gratis iPhone van T-Mobile. Met een kantoor in het centrum van Groningen en een flink aantal enthousiaste medewerkers is men helemaal klaar voor de verwachte groei in de afzetmarkt van mobiele abonnementen in 2009.