‹ Alle nieuwsberichten

SMSen in buitenland goedkoper

Goed nieuws voor de vakantiegangers: vanaf 1 juli zal het tarief voor het sturen van SMSjes vanuit het buitenland weer een klein stukje verlaagd worden. Ook op vakantie ben je dus altijd bereikbaar.

Verdere daling van tarieven

Het is een algemeen begrip dat wanneer je in het buitenland bent het bellen en SMSen altijd hogere kosten met zich meebrengen dan wanneer je dit vanuit ons oude vertrouwde landje zou doen. Gisteren heeft het Europees Parlement wederom een nieuw akkoord bereikt waarmee de tarieven vanaf 1 juli verder zullen dalen. Nog beter nieuws: de tarieven zullen binnen drie jaar nog verder dalen.

11 cent per SMS

Vanaf 1 juli zal je vanuit het buitenland nog een maximum van 11 cent betalen om een SMS bericht te kunnen sturen. Helaas is op dit moment nog geen nieuw tarief afgesproken om te kunnen bellen vanuit het buitenland. Het is in elk geval de bedoeling om dit tarief binnen drie jaar tot een plafond te brengen van 35 Eurocent. Een handigheidje waar de veelvuldige voicemail gebruikers zich wel in zullen kunnen vinden is dat het ontvangen van voicemail berichten vanaf 1 juli ook gratis zullen zijn.

Meer nieuws over: