‹ Alle nieuwsberichten

Huawei Mate 10 Lite nu te pre-orderen bij ons!

Huawei Mate 10 Lite nu te pre-orderen bij ons!

De Huawei Mate 10 Lite is nu te pre-orderen bij ons. Dit is Huawei's eerste telefoon met dubbele frontcamera en flitser aan de voorkant! Hier lees je alles over dit toestel.

De Huawei Mate 10 Lite heeft een prachtig FHD-beeldscherm van 1080x2160 pixels. Het beeldscherm neemt maar liefst 83% van de voorkant van het toestel in beslag, waardoor je bijzonder kleine randen om het scherm hebt. Het 5.9-inchdisplay heeft een 18:9-beeldverhouding.Het glas loopt rond af aan de zijkanten, want er is gebruik gemaakt van 2.5D-glas. Het ontwerp van de telefoon is opgetrokken uit metaal en het toestel is 5,7mm dun.

Vier camera’s!

Wat erg opvalt aan de Huawei Mate 10 Lite is dat het een telefoon is met maar liefst vier camera’s! Naast de dubbele sensor aan de achterkant van de smartphone, beschikt het toestel namelijk ook over een dubbele frontcam. Je selfies zijn dus van angstwekkend goede kwaliteit! De selfiecamera’s maken foto’s van 13 megapixels. Hierdoor heb je ook voor je selfies de beschikking over het Bokeh-effect dat extra diepte aan je foto’s toevoegt en zorgt voor een prachtig eindresultaat. Ook is de frontcamera voorzien van een flitser van studio-kwaliteit. De camera aan de achterkant van het toestel heeft 16 megapixels en ook hier kun je, dankzij de dubbele set-up, natuurlijk gebruikmaken van het Bokeh-effect.

Huawei Mate 10 Lite

Krachtige hardware

De Huawei Mate 10 Lite heeft een werkgeheugen van 4GB RAM en een Kirin 659-processor. Dit maakt het toestel razendsnel. Je hebt beschikking over een opslagruimte van 64 GB. De krachtige batterij heeft een vermogen van 3340mAh. Hierdoor kun je gemiddeld twee dagen doen met één keer opladen! De Mate 10 Lite draait op Android met de EMUI 5.1-schil.

Nu te pre-orderen

De nieuwste telg is te krijgen als Huawei Mate 10 Lite Zwart en Huawei Mate 10 Lite Gold. Later zal de Huawei Mate 10 Lite Blauw volgen. Als je je toestel nu pre-ordert krijg je daarbij een wireless tripod als cadeau meegeleverd bij je telefoon! Dit is zolang de voorraad strekt, dus wees wel op tijd.

Meer nieuws over: