‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw in abonnementenland: oktober

Nieuw in abonnementenland: oktober

Wat is er nieuw en wat kan er verwacht worden? We houden je iedere maand op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in abonnementenland, met deze keer de nieuwtjes van de maand oktober. 

Ben Exclusieve Sim Only’s

Deze week biedt Belsimpel een aantal exclusieve Ben Sim Only’s aan. Zo exclusief zelfs, dat ze niet eens bij Ben zelf te verkrijgen zijn! Bij alle aanbiedingen ontvang je onbeperkt bellen en sms’en en je kiest tussen de databundels met 1500 MB, 3000 MB en 5000 MB. Bij alle internetbundels krijg je razendsnel 4G-internet. Alle exclusieve Sim Only-aanbiedingen zijn verkrijgbaar met een contractduur van 2 jaar of als maandelijks opzegbare Sim Only. De exclusieve Ben Sim Only’s bestel je nog tot en met aanstaande zondag 8 oktober bij Belsimpel.nl, dus wees er snel bij!

Een jaar lang voordeel bij KPN

Ben je op zoek naar een abonnement met een ruime hoeveelheid data en een korte contractduur, dan zit je deze maand bij KPN goed. Met ingang van 2 oktober zijn de KPN Zorgeloos-abonnementen met een looptijd van 12 maanden flink in prijs gedaald. Combineer je een 1-jarig Zorgeloos Standaard abonnement bijvoorbeeld met de allernieuwste iPhone 8 64GB, dan ben je nu extra voordelig uit. Je ontvangt bundels met onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en en 10.000 MB 4G. Daarbij kies je voor een maandelijkse toestelbundel of je betaalt je toestel in één keer af. Als je combineert met een ander mobiel of vast abonnement van KPN, dan profiteer je bovendien van vele voordelen met KPN Compleet. Bij twee mobiele KPN-abonnementen op hetzelfde adres ontvang je maandelijks €5 korting op je abonnement. Combineer je mobiel met een vast abonnement voor televisie en/of internet op hetzelfde adres, dan ontvang je naast de €5 maandelijkse korting ook nog een verdubbeling van al je bundels. Je krijgt dus dubbel zo veel minuten en data voor dezelfde prijs!

T-Mobile Acties

Samsung Galaxy S8 (Plus)

De Samsung Galaxy S8 en S8 Plus zijn deze maand extra scherp geprijsd bij T-Mobile. Je ontvangt extra korting op je maandelijkse abonnementskosten wanneer je combineert met een van deze toestellen. Ga je bijvoorbeeld voor de Samsung Galaxy S8 in combinatie met Go Next, dan betaal je slechts €36,50 per maand zonder bijbetaling. Je ontvangt 5000 MB NL/EU met onbeperkt bellen/sms’en in Nederland en de rest van de EU. De Samsung Galaxy S8 Plus met Go Basic voor €39,50 per maand. Je krijgt 1000 MB NL/EU en belt en sms’t onbeperkt NL/EU. En dit alles op het best geteste netwerk van Nederland!

T-Mobile @Work

Ben je een ondernemer en op zoek naar het ideale abonnement voor jou en je werknemers? T-Mobile introduceert deze maand nieuwe zakelijke abonnementen: T-Mobile @Work. Met deze abonnementen geniet je van een aantal specifieke zakelijke innovaties, zoals T-Mobile Cloud vast-mobiel integratie. Daarmee bel je zakelijk via het internet, waar je ook bent: zowel op de zaak als onderweg. Met @Work bel je onbeperkt in Nederland en in en naar de gehele EU. Daarnaast ontvang je 1 tot unlimited GB’s om te gebruiken in Nederland en tot 10 GB per maand voor in de EU. Schaf bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S7 aan in combinatie met @Work Unlimited. Met dit abonnement bel, sms en bel je onbeperkt. Daarnaast krijg je maandelijks 10GB om te gebruiken in de EU, handig voor op zakenreis!

Elke maand €2 korting bij Vodafone

Bij Vodafone ontvang je deze maand €2 maandelijkse korting op alle Start L, Red Essential, Red en Red Super-abonnementen. Combineer bijvoorbeeld de splinternieuwe Apple iPhone 8 Plus 64GB met het Red-abonnement. Je krijgt 10.000 MB en belt en sms’t onbeperkt in de hele EU. Heb je thuis tv of vast internet van Ziggo? Dan krijg je in combinatie met een Vodafone-abonnement Non Stop Gratis Extra’s! Dit voordeel bestaat uit €5 maandelijkse korting, verdubbeling van je data en een gratis zenderpakket naar keuze. Voor de Sony Xperia XZs met het Red Essential-abonnement betaal je dan nog slechts €39 per maand. Door de verdubbeling van je databundel ontvang je in plaats van 3000 MB, maar liefst 6000 MB internet!

Op zoek naar de beste actie voor jou? De laatste aanbiedingen van alle providers vind je op Belsimpel.nl.