‹ Alle nieuwsberichten

Het telecomoverzicht van week 37 | 2017

Het telecomoverzicht van week 37 | 2017

Deze week in het telecomoverzicht: de datum waarop Google zijn Pixel-toestellen gaat onthullen is bekend, je kunt de iPhone 8 nu pre-orderen en Facebook is bezig met het testen van een snooze-functie. Wat dat is, dat lees je hier!

iPhone 8 en 8 Plus nu beschikbaar voor pre-order

Het nieuws is je waarschijnlijk niet ontgaan: afgelopen dinsdag kondigde Apple drie nieuwe toestellen aan: de iPhone 8, iPhone 8 Plus én de iPhone X. Waar de iPhone X pas eind Oktober te pre-orderen is, hebben we beter nieuws over de iPhone 8 en 8 Plus: deze toestellen zijn namelijk vanaf vandaag beschikbaar voor pre-orders! Beide toestellen beschikken over de nieuwe A11 chipset, die nóg sneller is dan die van de iPhone 7 Plus. Ook is het opvallend dat Apple na 4 jaar weer heeft gekozen voor een glazen behuizing: dit hebben ze sinds de iPhone 4S niet meer gedaan! Je vindt de iPhone 8 en iPhone 8 Plus nu in verschillende kleuren op onze website.

Nieuwe Pixel-toestellen worden 4 oktober aangekondigd

Google heeft donderdag een pagina online gezet, waaruit is af te leiden dat het bedrijf op 4 oktober, Dierendag, zijn nieuwe Pixel-toestellen zal gaan presenteren. Op de pagina staat eigenlijk alleen maar dat er 4 Oktober meer informatie komt en niet om wat voor informatie het gaat. De kans dat het om een presentatie van Pixel-toestellen gaat, is echter heel erg groot omdat de toestellen vorig jaar ook al op 4 oktober werden gepresenteerd. Ook is er in Amerika een billboard gespot waarop de tekst ‘Ask more of your phone.’ staat, samen met het Google-logo. Wij kunnen niet wachten!

Facebook test snooze-functie

Een snooze-functie? Op Facebook..? Ja, je leest het goed. Facebook is bezig met het testen van een snooze-knop, en wel in de tijdlijn. Met de snooze-knop kun je posts van een bepaalde pagina een tijdje uit je nieuwsoverzicht verwijderen. Deze functie kan gezien worden als een uitbreiding van de ‘ontvolg’-functie, met als verschil dat het snoozen van een pagina wat minder drastisch is dan het ontvolgen van een pagina. Je kunt ervoor kiezen om een pagina 24 uur, 7 dagen of een maand te ‘snoozen’. Na die tijd zie je posts van die pagina dus wel weer in je nieuwsoverzicht verschijnen.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.