‹ Alle nieuwsberichten

Het telecomoverzicht van week 37 | 2017

Het telecomoverzicht van week 37 | 2017

Deze week in het telecomoverzicht: de datum waarop Google zijn Pixel-toestellen gaat onthullen is bekend, je kunt de iPhone 8 nu pre-orderen en Facebook is bezig met het testen van een snooze-functie. Wat dat is, dat lees je hier!

iPhone 8 en 8 Plus nu beschikbaar voor pre-order

Het nieuws is je waarschijnlijk niet ontgaan: afgelopen dinsdag kondigde Apple drie nieuwe toestellen aan: de iPhone 8, iPhone 8 Plus én de iPhone X. Waar de iPhone X pas eind Oktober te pre-orderen is, hebben we beter nieuws over de iPhone 8 en 8 Plus: deze toestellen zijn namelijk vanaf vandaag beschikbaar voor pre-orders! Beide toestellen beschikken over de nieuwe A11 chipset, die nóg sneller is dan die van de iPhone 7 Plus. Ook is het opvallend dat Apple na 4 jaar weer heeft gekozen voor een glazen behuizing: dit hebben ze sinds de iPhone 4S niet meer gedaan! Je vindt de iPhone 8 en iPhone 8 Plus nu in verschillende kleuren op onze website.

Nieuwe Pixel-toestellen worden 4 oktober aangekondigd

Google heeft donderdag een pagina online gezet, waaruit is af te leiden dat het bedrijf op 4 oktober, Dierendag, zijn nieuwe Pixel-toestellen zal gaan presenteren. Op de pagina staat eigenlijk alleen maar dat er 4 Oktober meer informatie komt en niet om wat voor informatie het gaat. De kans dat het om een presentatie van Pixel-toestellen gaat, is echter heel erg groot omdat de toestellen vorig jaar ook al op 4 oktober werden gepresenteerd. Ook is er in Amerika een billboard gespot waarop de tekst ‘Ask more of your phone.’ staat, samen met het Google-logo. Wij kunnen niet wachten!

Facebook test snooze-functie

Een snooze-functie? Op Facebook..? Ja, je leest het goed. Facebook is bezig met het testen van een snooze-knop, en wel in de tijdlijn. Met de snooze-knop kun je posts van een bepaalde pagina een tijdje uit je nieuwsoverzicht verwijderen. Deze functie kan gezien worden als een uitbreiding van de ‘ontvolg’-functie, met als verschil dat het snoozen van een pagina wat minder drastisch is dan het ontvolgen van een pagina. Je kunt ervoor kiezen om een pagina 24 uur, 7 dagen of een maand te ‘snoozen’. Na die tijd zie je posts van die pagina dus wel weer in je nieuwsoverzicht verschijnen.

Meer nieuws over: