‹ Alle nieuwsberichten

Het telecomoverzicht van week 34 | 2017

Het telecomoverzicht van week 34 | 2017

Deze week in het telecomoverzicht: Facebook voegt weer een paar nieuwe functies toe, Lamborghini verkoopt een telefoon en waarom staart het hele internet toch naar het kruis van Apple-topman Tim Cook?

Loopt Tim Cook nu al rond met een iPhone 8?

We leven in een tijd waarin niets ongezien blijft, met dank aan het internet en sociale media. Toen de topman van Apple een foto tweette van wat een onschuldig werkbezoek aan een leverancier in Cincinnati leek, stond het internet op zijn kop. Wat bleek? Tim Cook liep rond met een telefoon in zijn broekzak die volgens scherpe kijkers te lang was om een iPhone 7 te zijn, maar te smal voor een iPhone 7 Plus, met als gevolg dat het hele internet Cooks kruis eens even goed bestudeerde. Betekent dat dat Tim al rondloopt met een iPhone 8 in zijn zak?! Ik zou zeggen, bekijk de foto hieronder en see for yourself...

Bron: The Verge, @tim_cook

Nieuwe Facebookfuncties

Na het toevoegen van de Marketplace, is Facebook weer bezig met het uitrollen van een paar nieuwe functies. Zo kun je straks in de app zelf 360-gradenfoto’s maken. Dat betekent dat je hier niet langer meer een speciale app voor hoeft te instaleren. Ook kun je in de 360-foto’s inzoomen en vrienden taggen. De foto’s kunnen ook als omslagfoto ingesteld worden: gaaf! Daarnaast komt er voor nieuwssites nu ook de mogelijkheid om hun logo toe te voegen aan hun (nieuws-)berichten. Op die manier hoopt Facebook dat het voor gebruikers duidelijker wordt van welk medium ze hun informatie hebben gehaald. Nieuwssites kunnen hun logo straks toevoegen via de tab ‘Publicatietools’.

Bron: Androidworld

Vroem vroemmmm: Lamborghini verkoopt een telefoon!

Loop jij graag te pronken met je mobiel en heb je wat geld over? Dan kun je nu voor 2450 dollar een smartphone van Lamborghini aanschaffen! Het toestel, dat voluit Tonino Lamborghini Alpha One heet, heeft een achterkant van leer en is afgewerkt met goud aan de zijkanten van het toestel. Uiteraard vind je het logo van Lamborghini op de achterzijde. Het toestel beschikt over 4GB aan werkgeheugen en 64GB opslag, uit te breiden met behulp van een microSD-kaartje. Het toestel wordt aangedreven door een Snapdragon 820-processor: op zich een prima processor, maar het is niet de nieuwste chipset van Qualcomm en dat valt me dan toch een beetje tegen van Lamborghini.

Bron: Androidworld

Meer nieuws over: