‹ Alle nieuwsberichten

Ontvang tijdelijk een premium giftbox bij aankoop van de Huawei P10 en P10 Plus!

Ontvang tijdelijk een premium giftbox bij aankoop van de Huawei P10 en P10 Plus!

Ben je toe aan een nieuw high end-toestel? Dan is de Huawei P10 of P10 Plus wellicht iets voor jou. Tijdelijk ontvang je bij aanschaf van één van deze toestellen ook nog eens een premium giftbox ter waarde van maar liefst €119,- cadeau!

De Huawei P10: een allround topper

De Huawei P10 is het nieuwste toestel uit Huawei’s premium P-lijn en staat dan ook bekend om zijn uitstekende prestaties. Zo vind je aan de achterkant van het toestel niet één, maar twee scherpe Leica-camera’s waarmee je de allermooiste smartphonefoto’s kunt maken. De EISA heeft de camera van de Huawei P10 zelfs uitgeroepen tot beste smartphonecamera van het jaar!

Het toestel is vervaardigd van hoogwaardig aluminium waardoor het toestel stevig aanvoelt en een luxe uitstraling heeft. Ook onder de motorkap weet de smartphone te verrassen: je vindt hier namelijk een 4GB groot werkgeheugen en een razendsnelle achtkernige processor. De vingerafdrukscanner zorgt ervoor dat je bestanden goed beveiligd zijn en dat je het toestel snel en veilig kunt ontgrendelen.

De grote broer: de Huawei P10 Plus

De Huawei P10 Plus overtreft de P10 nóg een beetje qua specificaties. Zoals de naam doet vermoeden is de P10 Plus inderdaad wat groter dan de P10, maar ook beschikt het toestel over een groter werkgeheugen van 6GB. De interne opslag bedraagt 128GB en is, net als bij de Huawei P10, uit te breiden met behulp van een microSD-kaartje.

Tijdelijk een premium giftbox cadeau!

Ben jij er al van overtuigd dat de Huawei P10 of P10 toestel het ideale toestel voor jou is? Bestel hem dan snel! Tot en met 1 oktober 2017 krijg je namelijk een premium giftbox ter waarde van €119,- cadeau bij aanschaf van de Huawei P10 of P10 Plus! In de giftbox vind je een snelladende powerbank, een type-C plug, een SuperCharge-kabel, een auto-adapter en een statief voor het toestel.

De actie geldt voor alle kleurvarianten van de P10 en P10 Plus: Zwart, zilver, blauw, groen én goud. Er zit dus voor iedereen wat tussen! Bij de Huawei P10 Dual Sim ontvang je geen premium giftbox.

Hoe werkt het?

Wanneer je van 15 augustus tot en met 1 oktober 2017 een Huawei P10 of P10 Plus aanschaft kom je in aanmerking voor deze actie. Zodra je het toestel hebt ontvangen kun je je giftbox claimen via deze link, je wordt dan onder andere gevraagd om het IMEI-nummer dat je op de doos van het toestel vindt. Bewaar de doos dus goed! Je hebt tot en met 14 oktober 2017 de tijd om de giftbox aan te vragen.

Update 07-09-2017: De Huawei P10 Gold is inmiddels uitgesloten van deze actie!
Update 08-09-2017: De Huawei P10 Silver is inmiddels uitgesloten van deze actie!
Update 27-09-2017: De Huawei P10 Silver doet weer mee aan deze actie!

Meer nieuws over: