‹ Alle nieuwsberichten

Nokia 7205 Intrigue

Net op tijd voor de lente, brengt Nokia in samenwerking met Verizon de Nokia 7205 Intrigue op de markt. Het toestel valt op door zijn strakke zwarte uiterlijk, het 'verborgen' tweede display aan de buitenkant, het geïntegreerde toetsenbord en de uitgebreide ondersteuning voor muziek en multimedia.

Verstopt display

Het unieke externe beeldscherm van de Nokia 7205 Intrigue zit volledig verstopt in de zwarte behuizing. Pas zodra er een oproep of sms ontvangen wordt, licht het display op. Gebruikers kunnen op het beeldscherm zien wie er belt, een sms lezen of kijken welk nummer er op dit moment afgespeeld wordt van V CAST Music met Rhapsody®. Na het openen van de 7205 Intrigue valt het toetsenbord met verlopende kleuren op, in zilver of roze, waarbij iedere kleur zijn eigen richtingstoetsen krijgt.

Entertainment

Los van het hippe uiterlijk, is de Nokia 7205 Intrigue voorzien van allerlei entertainment en productiviteitsopties, zoals V CAST Music met Rhapsody en Visual Voice MailSM. Met V CAST Music kunnen gebruikers muziek downloaden uit een soort iTunes-store, en de aankopen draadloos synchroniseren met de computer. Als opslag is er een geheugenslot dat microSD-kaarten tot 8GB ondersteunt. Op het grote heldere display kunnen de contacten ook op chronologische wijze gesorteerd worden, wat zorgt voor nieuwe gebruiksmogelijkheden.

Meer nieuws over: