‹ Alle nieuwsberichten

Tijdelijk cashback op de Alcatel Shine Lite!

Tijdelijk cashback op de Alcatel Shine Lite!

De Alcatel Shine Lite is een budgetvriendelijk toestel dat je veel biedt voor een kleine prijs. Tijdelijk krijg je op je aankoop van de Alcatel Shine Lite White en Gold €30 cashback!

Een strak design

Het eerste dat opvalt aan de Alcatel Shine Lite is zijn strakke design. Door de combinatie van zowel glazen- als metalen elementen heeft het toestel een zeer luxe uiterlijk en maakt het zijn naam waar door je letterlijk tegemoet te schitteren! Aan de locatie van de vingerafdrukscanner is ook te zien dat er bij Alcatel goed is nagedacht over het design. De vingerafdrukscanner bevindt zich namelijk niet, zoals bij veel fabrikanten gebruikelijk is, aan de voorkant van het toestel, maar aan de achterkant. Doordat de vingerafdrukscanner aan de achterkant is geplaatst ontgrendel je je telefoon nóg sneller met je vinger, omdat je vingers sowieso al in de buurt van de scanner rusten wanneer je het toestel vast hebt.

Maak prachtige foto’s

Behalve een strak uiterlijk heeft de Alcatel Shine Lite je nog veel meer te bieden! Aan de achterkant van het toestel bevindt zich namelijk een camera van maar liefst 13 megapixels. Hier maak je dus hele scherpe foto’s mee! De dubbele led flitser zorgt er bovendien voor dat je in elke lichtomstandigheid foto’s kunt maken. Aan de voorkant van het toestel bevindt zich een 5-megapixelcamera die in het bezit is van een bijzonder extraatje: een flitser! Met de flitser aan de voorzijde maak je dus ook (groeps)selfies op donkere feestjes.

€30 Cashback!

De Alcatel Shine Lite is nu tijdelijk te verkrijgen met €30 Cashback! Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2017, daarna heb je nog twee weken tijd om je toestel te registreren. Wanneer je het toestel hebt aangeschaft kun je je cashback aanvragen op alcatelpromotions.com. We wensen je veel plezier van je nieuwe toestel!

Meer nieuws over: