Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Analist: providers vinden Dell-smartphone niet interessant

Maandag 23 maart 2009, 12:51:44

Dell heeft nog geen smartphone in de schappen liggen omdat providers de prototypes niet interessant genoeg vinden om te verkopen. Dat zegt analist Shaw Wu. De concurrentie is te groot, waardoor providers liever kiezen voor RIM of Palm.

Tekentafel

Dell heeft zijn smartphoneplannen nog niet opgegeven, maar is door de afwijzingen van providers 'terug naar de tekentafel' met zijn nieuwe model, zegt Wu van analistenbureau Kaufman Bros. Wu zegt zich te baseren op bronnen binnen de telecomindustrie. De Dell-smartphone zou gemaakt zijn voor Windows Mobile en Googles mobiele OS Android. De smartphone zou zijn afgewezen, omdat andere fabrikanten interessantere modellen zouden hebben gemaakt, zegt Wu.

Eigen naam

Waarom Dell de smartphone niet onder eigen naam op de markt brengt, is onbekend. Al sinds Dell stopte met zijn pda's, gaat het gerucht over een nieuwe smartphone van de hardwaremaker. De fabrikant zou van plan zijn geweest om de smartphone in februari op het Mobile World Congress in Barcelona te laten zien, maar dat is niet gebeurd. Dell heeft nooit bevestigd dat het aan een smartphone werkt.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Huawei P8 Lite 2017 Black

Huawei P8 Lite 2017 Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl