‹ Alle nieuwsberichten

Huawei opent eerste Nederlandse Customer Service Center

Huawei opent eerste Nederlandse Customer Service Center

Wereldwijd zijn er al 460 Huawei Customer Service Centers actief en binnenkort komt er ook één naar Nederland! Vanaf eind maart kunnen Nederlandse Huawei-gebruikers hier terecht met al hun vragen.

Services

Medewerkers van het Customer Service Center kunnen zowel met als zonder afspraak benaderd worden. Er worden verschillende services aangeboden, waaronder het repareren van toestellen binnen en buiten de garantie, hulp en ondersteuning en persoonlijke begeleiding. Ook kan er in de Centers om advies gevraagd worden aan één van de medewerkers.

Producten

Wil je voor aanschaf een toestel toch graag even in het echt bekijken? In het Huawei Customer Service Center zijn verschillende toestellen aanwezig zodat je deze uitvoerig kan bekijken. Ook is er de mogelijkheid om ze even te proberen. Naast de smartphones is het overige Huawei portfolio ook in het Center aanwezig, hieronder vallen bijvoorbeeld accessoires

Locatie

Het allereerste Nederlandse Huawei Customer Service Center is gevestigd in Amsterdam. Vanaf eind maart kan je aan de Ferdinand Bolstraat 130 terecht met al je vragen over je toestel. Het Center is zes dagen per week geopend.

Meer weten over de nieuwe Huawei P10? Klik dan hier voor een uitgebreide beschrijving van het toestel!

Meer nieuws over: