‹ Alle nieuwsberichten

Ontvang een Leica Sofort instant-camera bij aankoop van de Huawei P10 of P10 Plus!

Ontvang een Leica Sofort instant-camera bij aankoop van de Huawei P10 of P10 Plus!

Wil je direct je mooiste kiekjes printen en op die manier voor altijd bewaren? Dat kan met de Leica Sofort instant-camera. Bij het bestellen van de Huawei P10 of de Huawei P10 Plus krijg je deze camera ter waarde van €289 gratis bij je telefoon.

Huawei P10 en P10 Plus

Met de Huawei P10 of P10 Plus haal je op een leuke manier de fotograaf in jezelf naar boven! De Huawei P10 en P10 Plus hebben namelijk allebei een dubbele camera met zeer hoogwaardige lenzen, namelijk van Leica. Een van de twee camera’s fotografeert in zwart-wit. Door deze beelden te combineren met de beelden van de andere camera krijg je superscherpe foto’s en video’s! Bovendien kun je door de dubbele camera extra ver inzoomen zonder kwaliteitsverlies.

Leica Sofort-camera

Als je nu je Huawei P10 of P10 Plus bestelt, krijg je een Leica-camera cadeau! Met de Leica Sofort instant-camera maak en print je op een makkelijke manier de leukste foto’s! Met behulp van de acht verschillende belichtingsmodi weet je zeker dat je foto in elke situatie helder is. Met behulp van het spiegeltje boven de lens kan je duidelijk zien of jij en je vrienden binnen het frame passen en sta je er altijd op je best op! Na het maken van je foto rolt er direct een 62mmx46mm print uit, die je na een paar minuten kan bekijken en delen met al je vrienden. Zo kan je je favoriete momenten voor altijd herleven.

Door de bijgevoegde draagriem houd je je handen vrij als je even geen foto aan het maken bent en heb je toch je camera bij de hand! Bovendien laat je de Leica Sofort minder snel vallen door de extra zekerheid die de draagriem je biedt.

Let op: De actie is geldig voor alle pre-orders van de Huawei P10 en de Huawei P10 Plus tot en met 23 maart 2017. Via huaweipromotions.nl vraag je de Leica Sofort instant-camera aan, na bestelling van een van de twee toestellen.

Meer nieuws over: