‹ Alle nieuwsberichten

Cashback-actie van Wiko

Cashback-actie van Wiko

Bij aanschaf van een nieuwe Wiko Ufeel, Ufeel Lite of Tommy, profiteer je tussen 6 februari en 30 april van deze mooie cashback-actie! Actie verlopen

Ben je van plan een nieuwe Wiko te kopen? Als je dat doet tussen 6 februari en 30 april 2017 profiteer je van de cashback-actie van Wiko! Je registreert je telefoon via de Wiko-actiepagina en ontvangt maar liefst 30 euro cashback op de Wiko Ufeel en 20 euro op de Wiko Ufeel Lite en Wiko Tommy!

De Wiko-toppers

De nieuwste smartphones van Wiko staan niet alleen bekend om de uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding, maar ook om de goede specificaties en looks. Zo beschikt de Wiko Ufeel over een mooi afgewerkt full-HD-display van 5 inches. Ook heeft het toestel een snelle vingerafdrukscanner. Dankzij het uitbreidbare geheugen van 16 GB, is er altijd genoeg ruimte voor de nieuwste apps en de scherpste foto’s. Deze foto’s maak je met de 13-megapixelcamera aan de achterkant van het toestel. Dankzij de flitser maak je ook hoogstaande foto’s bij minder licht.

De Wiko Ufeel Lite is het kleinere broertje van de Ufeel, die er met een metalen frame ook erg goed uitziet. Je bekijkt al je foto’s en video’s op het scherpe 5-inch display. Verder is ook dit toestel, net als de Ufeel, uitgerust met een vingerafdrukscanner waarbij je vijf verschillende vingerprints kunt koppelen aan vijf specifieke acties. Hierdoor ontgrendel je het toestel direct op de gewenste plaats, waardoor het gebruik zeer efficiënt is en je nooit extra tijd kwijt bent.

Ten slotte geldt de cashback-actie ook voor de Wiko Tommy. Dit toestel ziet er chique uit door de achterkant van PU-leder. Dit materiaal zorgt bovendien voor een goede grip en voelt fijn aan in de hand. Het toestel heeft een quadcore-processor die ervoor zorgt dat het toestel snel werkt en de overgangen soepel lopen. In de Playstore heb je toegang tot de nieuwste apps, waardoor je je nooit hoeft te vervelen!

Cashback claimen

Je komt in aanmerking voor deze cashback-actie en door tussen 6 februari en 30 april 2017 een nieuwe Wiko aan te schaffen. Registreren kan op deze actiepagina, dan zorgt Wiko ervoor dat je de cashback op de Wiko Ufeel, Ufeel Lite of Tommy ontvangt!

Meer nieuws over: