‹ Alle nieuwsberichten

10 tips om te besparen op uw mobiele telefoonabonnementen

Nekt de kredietcrisis u ook?
10 tips om te besparen op uw mobiele telefoonabonnementen.

De economische crisis, iedereen krijgt ermee te maken. Om ervoor te zorgen dat u een beetje kredietwaardig blijft in deze barre tijden hebben wij van www.belsimpel.nl 10 besparingstips voor u op een rij gezet. Door middel van deze tips kunt u makkelijk en snel geld besparen op uw mobiele telefoonabonnement.

1. Kijk goed naar de Tarieven

Dit is de basis voor het afsluiten van een contract. Check de tarieven van alle providers en maak vervolgens een financieel gunstige keuze.

2. Sim only of abonnement

Is je mobiel nog goed en hoef je niet met alle geweld een nieuw toestel, kies dan voor een Sim-Only abonnement. De korting die je normaal krijgt op het telefoontje wordt nu verrekend met je belkosten. Je hebt dus een heel goedkoop abonnement en kan hiermee veel geld besparen.

3. Toestel + financiering

Wil je heel graag de nieuwste Nokia of Samsung, maar heb je niet een heel duur abonnement nodig? Kies dan gewoon het abonnement dat het beste bij je past en betaal een deel bij voor die hippe telefoon. Zo betaal je eenmalig een groot bedrag, maar zit je niet maandelijks met een heel duur abonnement wat je niet gebruikt.

4. Kies de juiste sms – bel constructie

Bellen of smsen, zoek de juiste verhouding. Ben je een fanatieke smser of een fanatieke beller? Er zijn erg veel verschillende mogelijkheden voor abonnementen. Het ene abonnement is goedkoper voor als je meer sms’t en de andere is geschikter voor iemand die meer belt. Hier valt dus veel geld op te besparen. Pas je abonnement aan op jouw manier van telefoongebruik en bespaar veel geld.

5. Liever een aantal belminuten per maand over dan boven je bundel bellen

Zit jij op dit moment soms boven je bundel en moet je daardoor vaak bijbetalen? Door je abonnement € 5,- per maand hoger te zetten kun je al snel € 15,- tot € 20,- per maand besparen. Op deze manier voorkom je dat je telkens dure buiten de bundel minuten moet betalen.

6. Beperk bellen naar en vanuit het buitenland

Bellen in het buitenland kan erg duur zijn. Ben je in het buitenland, zet je telefoon even uit, of laat mensen van te voren weten dat je slecht te bereiken bent. Op deze manier kun je heel eenvoudig een hoop geld besparen. Bovendien zijn er providers waarbij je een vast bedrag betaalt voor bellen en gebeld worden in het buitenland. Informeer hier goed naar voordat je een abonnement afsluit.

7. Bekijk de laatste aanbiedingen op www.belsimpel.nl

Het is slim om de laatste aanbiedingen in de gaten te houden. Providers doen er alles aan om klanten aan zich te binden. Heel vaak hebben providers mooie aanbiedingen waarbij je korting krijgt op je abonnement of op je toestel. Zorg dat je hier gebruik van maakt.

8. Zeg op tijd je contract op

Is jouw contract bijna afgelopen, zorg dat je hem dan op tijd opzegt. Vaak betaal je bij je oude contract teveel, aangezien je belt tegen oude tarieven en structuren. Zodra je het contract opzegt ben je vrij om naar andere providers te gaan. Kijk goed rond en ga op zoek naar de ideale belstructuur of aanbieding voor jou situatie.

9. Sms is goedkoper

Over het algemeen is bellen duurder dan sms’en. Sms’en dwingt je om de boodschap korter te formuleren. Stuur iets vaker een sms en voorkom een heel telefoongesprek waarvoor je vaak veel meer betaalt.

10. Kijk,vergelijk en koop op internet, dit is vaak stukken goedkoper

Webshops hebben geen fysieke winkel, hierdoor kunnen zij een hoop geld besparen. Kijk rond op internet en bespaar zo flink op de kosten.

Meer nieuws over: