‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw in abonnementenland: december

Nieuw in abonnementenland: december

Wat is er nieuw en wat kan er verwacht worden? We houden je iedere maand op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in abonnementenland, met deze keer de nieuwtjes van de maand december!

Nieuwe acties en bundels bij Ben

Ben gaat knallend het jaar uit met een paar interessante wijzigingen. Zo breidt de provider zijn databundels uit met twee varianten met veel MB’s. De keuzemogelijkheden voor data zijn aangevuld met internetbundels van 2500 MB en 5000 MB. Internetten bij Ben doe je op het netwerk van T-Mobile, dat als beste getest is in 2016! Dus voor wie altijd online wil zijn, is Ben een uitstekende keuze. Bovendien zijn er een hoop nieuwe toestellen toegevoegd aan de Ben Actieknallers: de Moto G4 Plus, de Sony Xperia X, Huawei P9, Iphone 6S (32 GB), de LG K4, de LG Stylus 2 en de Samsung Galaxy J3. Samen met de Ben-abonnementen vormen deze Actieknallers de meest voordelige combinaties met de geselecteerde toestellen. Hierdoor sluiten de abonnementen perfect aan bij de mogelijkheden van de toestellen, zodat je altijd een ideale combinatie in huis haalt!

T-Mobile Madness Maand verlengd

Ook bij T-Mobile geniet je van veel voordeel in de laatste weken van het jaar, want tijdens de T-Mobile Madness Maand krijg je tot 50% korting op een abonnement in combinatie met de populairste toestellen van dit moment. Bovendien betaal je tijdens de actieperiode geen aansluitkosten, wat je bijna €30,- bespaart! De toestellen die meedoen met de Mobile Madness zijn de iPhone 6S, iPhone 6S Plus, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, LG G5, Huawei P9, Sony Xperia XZ, Sony Xperia X Compact en Moto Z Play. Geen nieuwe smartphone nodig? Ook de Sim Only-abonnementen zijn nu extra voordelig. Zo krijg je op een tweejarige Sim Only met 120 minuten en 3 GB tot maar liefst 33% korting! Bij alle abonnementen ontvang je de voordelen van Stel Samen & Stel Bij van T-Mobile, zoals je bundel gedeeltelijk gebruiken in de rest van de EU en datavrij muziek streamen met internetbundels vanaf 6 GB. De T-Mobile Madness Maand is verlengd en loopt nu tot en met 31 december.

Vodafone Red EU en Black EU

Sinds 21 november gebruik je de sms’jes, belminuten en MB’s van alle Vodafone Red en Black-abonnementen in ruim veertig Europese landen gewoon gratis uit je bundel. Niet alleen alle EU-landen, maar ook Turkije en Albanië behoren tot deze Vodafone Voordeellanden. Je gebruikt je smartphone dus in de rest van Europa net als thuis! Bij Vodafone Red EU kies je tussen databundels van 1,5 GB, 5 GB en 12 GB en bij Vodafone Black EU beschik je over 25 GB voor internetten in ruim veertig landen. Bij alle abonnementen bel en sms je volledig onbeperkt en je ontvangt daarnaast nog een extra belbundel om vanuit Nederland naar Europese landen te bellen. Facetimen vanaf de Eiffeltoren of actiefoto’s van je wintersport direct online posten: met Vodafone Red EU en Black EU kan het allemaal!