General Mobile informatie over telefoons, besturingssysteem, navigatie en garantie

Over General Mobile

In 2005 is General Mobile opgricht in de Verenigde Staten; met als doel het creëren van een internationaal merk, waarbij de nieuwste technologieën op de voet worden gevolgd. Zo heeft General Mobile bijvoorbeeld overeenkomsten gesloten met grote namen als Google, Sony, Qualcomm, Foxconn en Corning. Dankzij de samenwerking met erkende bedrijven in de smartphonetak, is het General Mobile gelukt om interessante producten te ontwikkelen. In 2015 maakte de Turkse fabrikant een grote, belangrijke stap: er werd een overeenkomst gesloten met Google om Android One-smartphones te produceren. Het voordeel van Android One is dat de gebruiker razendsnel de nieuwste updates ontvangt. Inmiddels worden de General Mobile-telefoons in ruim 45 landen verkocht.


General Mobile Telefoons

De telefoons van General Mobile onderscheiden zich op de volgende punten: stock Android, scherp geprijsd en de belofte op snelle updates. Als je dus op zoek bent naar een betaalbare Android-telefoon, dan is General Mobile een zeer interessant merk. Alle toestellen van General Mobile vind je hier!


General Mobile GM8

Als opvolger van de GM6 heeft General Mobile de GM8 gelanceerd. Net als alle andere GM-toestellen maakt de GM8 gebruik van Android One, waardoor je altijd als eerste updates krijgt. Daarnaast is de bediening erg gemakkelijk, wat ook wordt versterkt door het overzichtelijke 5.7-inchscherm. Het toestel heeft een snelle vingerafdrukscanner en een fijne behuizing, waardoor ie lekker in de hand ligt. 32 GB opslag zorgt ervoor dat je er een tijdje mee door kan en mocht je het toch vol maken, dan kun je altijd nog een microSD-kaartje plaatsen. Uiteraard heeft het toestel ook een fijne 13-megapixelcamera waarmee je razendsnel foto’s maakt.

Specificaties

  • 5.7-inchdisplay
  • 13-megapixelcamera
  • 32GB uitbreidbaar geheugen
  • 3GB werkgeheugen
  • Android One

General Mobile GM8 Go

De GM8 Go is een variant van de GM8 die nóg vriendelijker is voor je portemonnee. Voor een schappelijke prijs krijg je een leuk toestel met een groot scherm, waarmee je alle basisapps kunt uitvoeren. Zware games worden wat lastiger, maar daarvoor koop je deze telefoon ook niet. Het toestel draait op Android Go, een lichtere versie van Android die ook minder ruimte in beslag neemt. Deze is bedoeld voor toestellen met maar 1 GB werkgeheugen, zoals deze GM8 Go. Het toestel heeft wel een 5.5-inchscherm met HD-resolutie, en draait uit de doos op Android 8.1 Oreo.

Specificaties

  • 5.5-inchdisplay
  • 13-megapixelcamera
  • 16GB uitbreidbaar geheugen
  • Android Go
  • Vingerafdrukscanner

General Mobile besturingssysteem

De toestellen van General Mobile draaien op Android One, een speciaal project van Google. Android One is gericht op de consumenten met een beperkt budget, en dus zijn de toestellen perfect als je op zoek bent naar een betaalbare telefoon. Nog een mooi voordeel is dat je als eerste de meest recente Android-updates ontvangt. Zo is de Android 8.0 Oreo-update voor de GM6 beloofd voor december 2017. Ook krijg je regelmatig veiligheidsupdates. Met een General Mobile-telefoon ben je dus altijd up-to-date. Verder worden de smartphones altijd geleverd met stock Android, er zit dus geen extra laagje over het besturingssysteem heen zoals we bij veel fabrikanten zien. Een mooie andere feature van Android op de General Mobile-smartphones is dat je een geheugenkaartje kunt gebruiken als intern geheugen en er zo niet alleen foto's of muziek op kunt zetten, maar deze ook kunt gebruiken voor de installatie van applicaties of games.


General Mobile Garantie en Reparatie

Alle toestellen van General Mobile hebben standaard twee jaar garantie. Hieronder vallen softwarematige en hardwarematige defecten die niet door eigen toedoen tot stand zijn gekomen. Meer weten? Kijk op de Garantie & Reparatie-pagina voor meer informatie.