Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

General Mobile informatie over telefoons, besturingssysteem, navigatie en garantie

Over General Mobile

In 2005 is General Mobile opgricht in de Verenigde Staten; met als doel het creëren van een internationaal merk, waarbij de nieuwste technologieën op de voet worden gevolgd. Zo heeft General Mobile bijvoorbeeld overeenkomsten gesloten met grote namen als Google, Sony, Qualcomm, Foxconn en Corning. Dankzij de samenwerking met erkende bedrijven in de smartphonetak, is het General Mobile gelukt om interessante producten te ontwikkelen. In 2015 maakte de Turkse fabrikant een grote, belangrijke stap: er werd een overeenkomst gesloten met Google om Android One-smartphones te produceren. Het voordeel van Android One is dat de gebruiker razendsnel de nieuwste updates ontvangt. Inmiddels worden de General Mobile-telefoons in ruim 45 landen verkocht.


General Mobile Telefoons

De telefoons van General Mobile onderscheiden zich op de volgende punten: stock Android, scherp geprijsd en de belofte op snelle updates. Het huidig topmodel van de fabrikant is de General Mobile GM6; een smartphone met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Eerder al bracht General Mobile de GM5 en GM5 Plus uit. Als je dus op zoek bent naar een betaalbare Android-telefoon, dan is General Mobile een zeer interessant merk. Alle toestellen van General Mobile vind je hier!


General Mobile GM6

De General Mobile GM6 is een betaalbare Android One-smartphone. Met dit besturingssysteem ben je altijd up-to-date, want Google zorgt ervoor dat Android One-telefoons altijd als eerste nieuwe software- en beveiligingsupdates ontvangen. Verder heeft het toestel een 5.0-inchscherm met een resolutie van 1280x720 pixels, een vingerafdrukscanner en 32GB opslaggeheugen. Je kunt het geheugen uitbreiden met een microSD-kaartje. Daarnaast is er ook ondersteuning voor dual-sim; je kunt dus twee simkaarten in de telefoon stoppen, dit is handig om werk en privé gescheiden te houden. Aan de achterkant zit een 13-megapixelcamera voor het maken van foto's en video's. Selfies maak je met de frontcamera van 5 megapixels. De GM6 is degelijk gebouwd, zo heeft de smartphone een stroeve, kunststoffen behuizing met een metalen frame eromheen.

Specificaties

  • 5.0-inchdisplay
  • 13-megapixelcamera
  • 32GB uitbreidbaar geheugen
  • 3GB werkgeheugen
  • Vingerafdrukscanner

General Mobile besturingssysteem

De toestellen van General Mobile draaien op Android One, een speciaal project van Google. Android One is gericht op de consumenten met een beperkt budget, en dus zijn de toestellen perfect als je op zoek bent naar een betaalbare telefoon. Nog een mooi voordeel is dat je als eerste de meest recente Android-updates ontvangt. Zo is de Android 8.0 Oreo-update voor de GM6 beloofd voor december 2017. Ook krijg je regelmatig veiligheidsupdates. Met een General Mobile-telefoon ben je dus altijd up-to-date. Verder worden de smartphones altijd geleverd met stock Android, er zit dus geen extra laagje over het besturingssysteem heen zoals we bij veel fabrikanten zien. Een mooie andere feature van Android op de General Mobile-smartphones is dat je een geheugenkaartje kunt gebruiken als intern geheugen en er zo niet alleen foto's of muziek op kunt zetten, maar deze ook kunt gebruiken voor de installatie van applicaties of games.


General Mobile Garantie en Reparatie

Alle toestellen van General Mobile hebben standaard twee jaar garantie. Hieronder vallen softwarematige en hardwarematige defecten die niet door eigen toedoen tot stand zijn gekomen. Meer weten? Kijk op de Garantie & Reparatie-pagina voor meer informatie.


Alle General-Mobile-toestellen, met uitgebreide specificaties