Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Telfort Zakelijk - informatie over zakelijke abonnementen, bundels en voordelen van Telfort

Telfort Zakelijke Abonnementen

Geniet ook zonder te veel te betalen! Telfort is een voordeeldenker, die kwaliteit biedt voor een lage prijs. Om het zo simpel mogelijk te houden voor jou als zakelijke klant, heeft Telfort voor je uitgezocht wat de vijf meest gekozen combinaties van bellen, sms’en en internetten zijn. Aan de hand hiervan hebben zij vijf Telfort-abonnementen samengesteld. Zo houd je zo veel mogelijk tijd over om zaken te doen! Bovendien bellen alle Telfort-klanten na tien minuten gratis en zijn alle belminuten en MB’s drie maanden lang geldig. Zo betaal je dus niet teveel!

Telfort Zakelijk

Bij een Telfort Zakelijk abonnement kies je uit een aantal verschillende abonnementen, die samengesteld zijn door Telfort op basis van de meest gekozen combinaties. Er is daarbij rekening gehouden met zowel de kleine als grote verbruiker. Internetbundels zijn verkrijgbaar van geen tot heel veel internet en ook bellen kan met een kleine of grote hoeveelheid belminuten. Je krijgt bij alle varianten een onbeperkt aantal sms’jes. Bij Telfort internet je altijd met een 4G-snelheid op het betrouwbare netwerk van KPN. Is je internetbundel op? Dan wordt je internet afgekapt en kun je tot de volgende factuurmaand geen gebruik maken van internet. Zo heb je dus nooit onverwachte kosten! Bij Telfort betaal je dus nooit teveel; doe er je voordeel mee!

Telfort Zakelijk Actie

De Telfort Actie-abonnementen zijn extra voordelige abonnementen met een toestelbundel inbegrepen. Hoe hoger de gekozen maandelijkse abonnementskosten, hoe meer korting je krijgt op de eenmalige bijbetaling voor je nieuwe toestel. Bij de Actie-abonnementen geniet je van dezelfde voordelen als bij de reguliere Telfort-abonnementen.


Telfort Zakelijk Sim Only

Nog tevreden met je huidige toestel? Ga voor een Telfort Sim Only-abonnement en kies tussen dezelfde prijsplannen van Telfort. De prijs per maand ligt lager, omdat je niet betaalt voor een nieuwe smartphone. Dit scheelt in de maandelijkse kosten. Ook bij Sim Only-abonnementen bel je na tien minuten gratis en zijn je minuten en MB's drie maanden geldig!


Telfort Zakelijk Voordeelbundels

Telfort heeft een aantal voordeelbundels waar je als zakelijke klant gebruik van kunt maken. Voordeelbundels kunnen door de beheerder worden toegevoegd aan een abonnement, tenzij anders aangegeven.

InternetVersneller 4G

Abonnementen afgesloten vóór 2 mei 2016 maken niet automatisch gebruik van 4G. Door deze bundel aan te schaffen, kun je toch gebruikmaken van 4G-internet! Check eerst wel even of je toestel, simkaart en abonnement aan de voorwaarden voor 4G voldoen. Met 4G internet je vele malen sneller en bereik je dus meer in minder tijd! De bundel is maandelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast.


Voordelen van Telfort Zakelijk

Betrouwbaar netwerk

Klanten van Telfort maken gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN, dat bovendien overal in Nederland goede dekking heeft. Bij alle databundels van Telfort maak je automatisch gebruik van 4G-internet. Zo internet je razendsnel met downloadsnelheden tot maar liefst 150 Mb/s.

Gratis bellen na 10 minuten

Hoewel Telfort een breed aanbod heeft als het gaat om belbundels, hoeft de belgrage klant zich bij geen enkel abonnement zorgen te maken. Telfort heeft namelijk een goede deal: als je langer dan tien minuten belt, is de rest van het gesprek gratis! Heerlijk lang bijkletsen met je oma of beste vriendin, zonder dat je om de kosten hoeft te denken. Deze voorwaarden gelden automatisch voor alle Telfortklanten, je hoeft er dus niets extra’s voor te doen!

Minuten en MB’s drie maanden geldig

Bij Telfort zijn de belminuten en MB’s uit je maandelijkse bundels drie maanden geldig. Dus als je data of minuten overhebt aan het einde van de maand, dan mag je die in de twee daaropvolgende maanden gewoon opmaken. Zo vergaan er nooit MB’s of minuten waar je wel voor betaald hebt en ben je geen dief van je eigen portemonnee.

Altijd inzicht in je verbruik en kosten

Als zakelijke klant van Telfort krijg je toegang tot Zakelijk Beheer. Hier vind je veel informatie over je abonnement en regel je allerlei zaken eenvoudig zelf. Zo zet je gemakkelijk je bundels omhoog of weer terug en vraag je hier extra bundels aan. Ook vindt je in Mijn Telfort je facturen en houd je je verbruik in de gaten. Zo ben je dus altijd op de hoogte van je maandelijkse kosten en de hoeveelheid sms’jes, minuten en MB’s die je nog hebt voor de rest van de maand. Mijn Telfort is bereikbaar via de site van Telfort, maar ook te downloaden als app voor op je smartphone.

Geen onverwachte kosten

Telfort zorgt ervoor dat je geen onverwachte kosten maakt, doordat je teveel op het mobiele internet zit. Zodra je internetbundel op is, kun je geen gebruik meer maken van het 4G-netwerk. Zo voorkom je onvoorziene kosten buiten je bundel. Wil je wel verder internetten, dan verhoog je je maandelijkse internetbundel of koop je eenmalig een losse internetbundel bij voor de rest van de lopende contractmaand.

Roam like at home

Vanaf 15 juni 2017 betaal je geen extra kosten voor bellen, internetten en sms'en in de rest van de EU. De sms'jes, minuten en MB's die je gebruikt, worden dan verrekend uit je nationale bundels. Heb je geen bundel of is je bundel al op, dan betaal je het gebruikelijke buiten bundel tarief.


Telfort Klantenservice

De website van Telfort biedt je veel informatie bij vragen of klachten. Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen of stuur je een e-mail naar de klantenservice. De klantenservice van Telfort is ook telefonisch gratis te bereiken op het nummer 0800 22 88 027. Dit nummer is van werkdagen bereikbaar tussen 8.00 en 17.30 uur. Vanuit het buitenland is Telfort bereikbaar op +3188 765 0200. Voor dit nummer gelden de tarieven van bellen in het buitenland.