‹ Alle nieuwsberichten

Cashback-actie bij aanschaf van een Moto G4, G4 Plus of G Play

Cashback-actie bij aanschaf van een Moto G4, G4 Plus of G Play

Profiteer van 1 november tot 8 januari van een indrukwekkende actie! Bij aanschaf van de Moto G4 en G4 Plus krijg je maar liefst 30 euro cashback. Ook liefhebbers van de Moto G Play blijven niet achter en kunnen 20 euro cashback terugvragen. Let op: deze actie is verlopen

Drie toptoestellen

De Moto G4 is de opvolger van de succesvolle Moto G (3rd Gen). Qua prijs-kwaliteitverhouding was dit toestel een van de toppers van 2015. Motorola heeft het voor elkaar gekregen om de Moto G4 te voorzien van nóg betere specificaties! Het toestel is bijvoorbeeld uitgerust met een snelle Snapdragon 617 processor met 2 GB aan werkgeheugen. De G4 is werkelijk een toptoestel en voor een zeer aantrekkelijke prijs is de telefoon voor jou. De Moto G4 Plus is de grotere variant van de G4 en is qua specificaties minstens even goed. Een voordeel aan de Moto G4 Plus is dat dit toestel is uitgerust met een vingerafdrukscanner!

De Moto G Play is net als de G4 en G4 Plus een toptoestel dat verbazingwekkend weinig kost. Dankzij het besturingssysteem 6.0.1 Marshmallow kun je de persoonlijke instellingen van je telefoon naar hartenlust aanpassen. Met de 8-megapixelcamera maak je haarscherpe foto’s en de LED-flitser zorgt ervoor dat foto’s nooit te donker uitvallen. Of je nu gaat voor de Moto G4, de G4 Plus of de G Play, bij alle drie de toestellen haal je gegarandeerd een toptoestel in huis.

Hoe ontvang ik de cashback?

Wanneer je het toestel in huis hebt kun je de cashback claimen door de volgende stappen te doorlopen:

  1. Ga naar www.motopromotions.com;
  2. Klik op het juiste toestel;
  3. Vul het online registratieformulier volledig in! Vergeet niet om een foto te uploaden van je aankoopbewijs;

Lenovo zorgt ervoor dat je de cashback op de Moto G4, G4 Play of de G4 Plus terugkrijgt.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.