‹ Alle nieuwsberichten

De Honor 8: heel veel voor weinig!

Eind augustus is de Honor 8, de opvolger van de Honor 7 gepresenteerd. Deze high-end smartphone beschikt over een goede vingerafdrukscanner, razendsnelle prestaties, goede geluidskwaliteit en een prima accuduur. Het dochtermerk van Huawei bewijst met dit toestel dat een uitgebreide smartphone niet duur hoeft te zijn! Let op: actie is verlopen

De scherpste foto’s

Foto’s die je maakt met de Honor 8 zijn haarscherp. Achterop het toestel zit een 12-megapixelcamera met een dubbele lens. De ene lens vangt kleuren op en de andere slaat beelden monochroom op om details vast te leggen. De beelden worden vervolgens gecombineerd en dit zorgt voor een zeer gedetailleerd en kleurrijk resultaat. Daarnaast wordt in omgevingen met minder licht de aanwezige ruis tot een minimum beperkt.

Aan de voorzijde is de Honor 8 voorzien van een 8-megapixelcamera. Zo maak je niet alleen de mooiste foto’s van je omgeving, maar ook van jezelf en je vrienden! De Honor 7 had aan de voorzijde een flitser, bij de Honor 8 is deze flitser achterwege gelaten. Maar Honor heeft hier iets op bedacht: na het indrukken van de sluitertoets wordt het beeldscherm wit verlicht in omgevingen met weinig licht. Hierdoor maak je alsnog selfies van goede kwaliteit, zelfs in donkere ruimtes!

Strakke vormgeving

Je hoeft je absoluut niet te schamen als je met de Honor 8 over straat loopt. Het design van de Honor 8 weet de beste (en duurste) smartphones te evenaren. Het aluminium frame geeft de Honor 8 een super strakke, moderne afwerking en de glazen achterkant zorgt voor een fonkeling zodra er licht op schijnt. Deze achterkant is opgebouwd uit meerdere lagen waardoor het toestel er niet alleen strak uit ziet, maar ook stevig is!

De achterzijde van de Honor 8 is volledig plat, zelfs de camera’s zijn onder de glazen achterkant geplaatst. Hierdoor oogt de Honor 8 super strak en ligt het toestel zeer fijn in de hand! Kortom: de Honor 8 evenaart verschillende toptoestellen op het gebied van design en software, maar kost een stuk minder dan dat je zou verwachten!

Winactie

Ben je overtuigd en benieuwd naar overige specificaties van de Honor 8 en wil je dit toptoestel in huis hebben? Doe dan mee aan onze winactie! In samenwerking met Honor mogen wij de Honor 8 weggeven! Wat moet je doen?

  1. Ga naar onze Facebookpagina;
  2. Tag een vriend/vriendin met wie jij uren gaat bellen als je de Honor 8 wint en vertel waarom
  3. Like de Facebookpagina van Belsimpel.nl en deel het bericht
  4. Maak kans op de Honor 8

Kijk hier LINK voor de voorwaarden van deze winactie.

Bron: Honor, Droidapp en Android Planet

Meer nieuws over: