‹ Alle nieuwsberichten

Actie verlengd: cameramodule cadeau bij LG G5!

Actie verlengd: cameramodule cadeau bij LG G5!

Update: deze actie is verlopen. Wij hebben goed nieuws voor iedereen die fan is van fotograferen en LG: de actie waarbij je de CAM Module ter waarde van €99,- cadeau krijgt bij de LG G5, is verlengd! In eerste instantie zou deze actie al over twee dagen aflopen, maar gelukkig heeft LG de actie verlengd. Je hebt nu tot 4 september 2016 de tijd om van de actie te profiteren! 

Wanneer je de LG G5 aanschaft met een Tele2 abonnement ontvang je ook een Quick Cover ter waarde van €44,-!

De nieuwste telefoon van LG is de LG G5, afgelopen maart gelanceerd tijdens het Mobile World Congress 2016. De smartphone sprong tijdens dit evenement in het oog omdat deze een revolutionair modulair design heeft: het is mogelijk het toestel aan te passen met behulp van losse onderdelen! Een van die losse onderdelen is de LG CAM Plus. Dit camerahulpje bevestig je aan je LG G5, waarna je tijdens het fotograferen en filmen gebruik maakt van de fysieke knoppen. Hierdoor hoef je niet op je scherm de camera te bedienen, maar gebruik je de LG CAM Plus om in te zoomen, te filmen en foto's te maken. Daarnaast zit er een extra accu aan de module, zodat je batterij niet direct leeg is na de fotoshoot. Naast de CAM Plus is er voor de G5 ook de speakermodule van Bang & Olufsen, voor extra mooi geluid. 

De camera's van de LG G5

Het modulaire design is niet het enige pluspunt van de LG G5. De smarthpone is namelijk uitgerust met maar liefst drie camera's. Aan de achterkant van het toestel zitten twee camera's van 16 en 8 megapixels. Samen zorgen ze voor een grote invalshoek van 135 graden, waardoor er zelfs meer op één foto past dan dat je zelf vanuit je ooghoeken kunt zien! Tegelijkertijd kun je een normale foto maken, zodat de groothoekfoto als achtergrond kan dienen voor je gewone foto, waardoor je twee foto's in één krijgt. Ook heb je door het gebruik van twee camera's de mogelijkheid om na het vastleggen het scherptepunt van de foto aan te passen. Daarnaast beschikt de G5 over een laser autofocus, Optical Image Stabillization en LED-flitser. Aan de voorkant van het toestel zit een selfiecamera met 8 megapixels. Concluderend maken de camera's van de LG G5 de uitbreiding van de LG CAM Plus dus meer dan waard! 

Wat houdt de actie in?

Als je nog niet helemaal overtuigd bent van de meerwaarde van de LG G5, bekijk dan ook de andere specificaties van dit high-end toestel eens. Nu wel overtuigd? Zorg dan dat je de LG G5 uiterlijk 4 september 2016 bij ons bestelt, zodat je er de LG CAM Plus ter waarde van €99,- bij krijgt! Bestel je de LG G5 in combinatie met een Tele2 abonnement dan ontvang je ook nog eens een Quick Cover in de kleur van jouw LG G5. Zodra je de G5 in huis hebt, dien je voor 18 september 2016 het actieformulier op www.lgpromotions.nl in te vullen. LG stuurt de cameramodule en eventueel de Quick Cover dan naar je op!