‹ Alle nieuwsberichten

Actie: Microsoft Display Dock cadeau bij aankoop van de Microsoft Lumia 950 en 950 XL

Actie: Microsoft Display Dock cadeau bij aankoop van de Microsoft Lumia 950 en 950 XL

Sluit je Lumia 950 of 950 XL aan op het Microsoft Display Dock en tover je Lumia-toestel om in een pc! Claim dus snel jouw Display Dock ter waarde van €99,-. De actie loopt van 24 mei tot en met 30 juni 2016. Let op: deze actie is verlopen

Met een Microsoft Display Dock HD-500 breid je de mogelijkheden van jouw Microsoft Lumia 950 of 950 XL uit tot het oneindige. Deze Display Dock maakt van jouw Lumia-toestel een draagbare pc, die je makkelijk overal mee naar toe neemt. Je kan een toetsenbord, beeldscherm en muis aansluiten op het Display Dock. Al jouw universele apps uit de Windows Store worden perfect afgebeeld op het aangesloten beeldscherm. Zo hoef je nooit meer je dure laptop mee te nemen in de trein of naar school, je sluit gewoon een Display Dock aan op je Lumia 950 of 950 XL en je bent klaar om aan de slag te gaan! Je hoeft je daarnaast geen zorgen te maken over het missen van binnenkomende appjes of telefoontjes. Jouw smartphone blijft een smartphone, dus je kan tegelijkertijd gewoon nog bellen en berichtjes versturen.

Claim je eigen Microsoft Display Dock

De actie van het Microsoft Display Dock is tijdelijk en zolang de voorraad strekt. De actie is alleen geldig bij aankoop van een nieuwe Lumia 950 of 950 XL en online aanmelding voor de actie in de periode van 24 mei tot en met 30 juni 2016.

We hebben de stappen om jouw Microsoft Display Dock te claimen op een rijtje gezet:

Stap 1. Open de Lumia Offers App op je Lumia 950 of 950 XL. Deze app staat al op je Lumia 950(XL)-toestel, maar mocht dit niet het geval zijn download hem dan in de Windows Store, meld je aan en accepteer de algemene voorwaarden;

Stap 2. Kies in de lijst met beschikbare aanbiedingen voor ‘Display Dock’;

Stap 3. Voer je e-mailadres in en tik op ‘verdergaan’. Nu ontvang je een e-mailbericht van Microsoft met daarin jouw unieke promotielink;

Stap 4. Klik op jouw unieke promotielink en volg de instructies voor het bestellen van een Display Dock in jouw plaatselijke online Microsoft Store.

Zie de Algemene voorwaarden voor deze uitleg en meer bijzonderheden.

Wanneer ontvang je jouw Display Dock?

Nadat je jouw Microsoft Display Dock HD-500 geclaimd hebt, verstuurt Microsoft binnen vijf dagen een e-mail voor het aanvragen van een Display Dock naar het e-mailadres dat je bij aanmelding hebt opgegeven. Na aanvraag stuurt de Microsoft Store binnen 4 tot 6 weken een Display Dock naar jouw opgegeven postadres.

Nog een cadeau!

Het aanschaffen van een Microsoft Lumia 950 is nu wel heel aantrekkelijk: wanneer je dit toestel nu bestelt bij Belsimpel.nl, krijg je er ook nog een gratis Zens Qi Draadloze Lader bij! De actie loopt nog tot en met 30 juni en geldt wanneer je de Lumia 950 los of in combinatie met een abonnement aanschaft.

Veel plezier alvast!