‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: Foto's opvolger HTC M8 online verschenen

Gerucht: Foto's opvolger HTC M8 online verschenen

De vermoedelijke opvolger van de HTC one M8 zal waarschijnlijk getoond worden op 1 maart, de vooravond van de Mobile World Congress in Barcelona. Maar volgens geruchten zijn de foto's van het nieuwe high-end toestel al online verschenen. Het zal gaan om een vroeg prototype en er is dus niet met zekerheid te zeggen of dit ook het daadwerkelijke model gaat worden. Als we de geruchten mogen geloven heeft het ontwerp veel weg van de One M8.

Over het nieuwe vlaggenschip van HTC zijn al vele geruchten voorbij gekomen. Zo zal de opvolger van de huidige One M8 waarschijnlijk HTC One M9 gaan heten, maar we kunnen ook niet uitsluiten dat HTC met een meer pakkende naam komt.  Het toestel zou even groot blijven, namelijk 5 inch, en een resolutie van 1920x1080 pixels krijgen. Aan de achterkant van het toestel zou een 20,7 megapixel camera zitten en geen Ultrapixel camera zoals de M8 nu heeft. Ook zal het toestel een ware krachtpatser worden, het krijgt waarschijnlijk een octa-core processor, dit is de snelste processor die er bestaat. De accucapaciteit wordt ook flink verbeterd en zal tussen de 2840 of 3500 mAh liggen. 

Nu zijn er foto's verschenen van de vermoedelijke opvolger van de HTC one M8. Het model lijkt vrij veel op het ontwerp van de M8, het grote verschil is te zien aan de achterkant van het toestel. Bij de M8 zit voor de camera een ronde opening, bij het nieuwe model zit er een vierkanter en groter element. Verder lijkt de metalen behuizing iets dunner en het beeldscherm lijkt groter. Dit komt doordat het zwarte element rondom het scherm door lijkt te lopen tot aan de zijkanten van het toestel. Als de foto's die zijn verschenen van het nieuwe vlaggenschip van HTC waar blijken te zijn, dan wordt het een toestel met een zeer strak design dat nog wel veel lijkt op de HTC one M8. 

htcm9

Voor meer geruchten, specificaties en foto's bekijk onze toestelpagina.
Bron: Tweakers 

 

Meer nieuws over: