‹ Alle nieuwsberichten

HTC presenteert selfiephone Desire Eye

HTC presenteert selfiephone Desire Eye

 

Waarom een smartphone kiezen met een goede camera op de achterkant, als je juist veel selfies maakt? Dat moeten ze bij HTC ook gedacht hebben toen ze de HTC Desire Eye bedachten! De Desire Eye heeft een 13-megapixel camera aan de achter- én voorkant. Beide camera's zijn ook voorzien van een flitser die behalve in wit flitsen, ook een beetje bruin bij kan lichten. Op die manier worden foto's bij minder licht niet bleek, maar zijn ze op de juiste kleurtemperatuur. 

De presentatie van de HTC Desire Eye vond gisteravond plaats. Het toestel beschikt over de nieuwste Snapdragon 801 processor en is behalve een selfiephone dus ook heel erg snel. Met het 5,2" scherm is er ruim voldoende scherm om van alle opties gebruik te maken. HTC begrijpt dat 13-megapixel foto's groot kunnen worden, daarom is het mogelijk het 16GB intern geheugen met een microSD-kaart uit te breiden. Het toestel is ook nog voorzien van een IP-X7 certificering, zodat ongelukjes met water overleefd worden door de smartphone. HTC adviseert desondanks het toestel niet onder water te houden. 

Opvallend aan de Desire Eye is de meegeleverde "Eye Experience" software, die zich met name op beeldbellen toespitst. Zo is het mogelijk om tijdens het videobellen met een groep op individuele personen te focussen. Staat u even op tijdens het bellen en haalt u op de achtergrond een kop koffie? De Desire Eye blijft u volgen, focust op u en zoomt in. Zo bent u steeds in beeld: de Eye houdt altijd een oogje in het zeil. 

De HTC Desire Eye is op dit moment te bestellen in het blauw en is GRATIS in combinatie met een abonnement. Los kost het toestel 495 euro

 

HTC Desire Eye

Meer nieuws over: