‹ Alle nieuwsberichten

Cashback-actie Motorola Moto Z en Lenovo C2 Power!

Cashback-actie Motorola Moto Z en Lenovo C2 Power!

De Lenovo C2 Power is nu tijdelijk tegen een nog scherpere prijs aan te schaffen, dankzij een cashback-actie. Dus sla je slag!

Motorola is onderdeel van fabrikant Lenovo en toestellen met deze merken hebben een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Je krijgt altijd bijzonder veel voor een zeer lage prijs. Die verhouding is tijdelijk nóg scherper, want op dit moment geldt een cashback-actie op de Lenovo C2 Power. Dit is dus het uitgelezen moment om een van deze toestellen aan te schaffen!

Lenovo C2 Power

De Lenovo C2 Power is een zeer prettige telefoon, met een premium uitstraling en die lekker in de hand ligt. Foto’s maak je met de selfiecamera van 5-megapixel en de camera aan de achterkant van dit toestel heeft 8 megapixels. Je foto’s sla je op in de opslagruimte van 16 GB. Heb je behoefte aan meer geheugen? Dan is de ruimte in een oogwenk uitgebreid met een microSD-kaart.

De Lenovo C2 Power heeft een quadcore-processor en 2 GB werkgeheugen. Dit zorgt ervoor dat de telefoon snel is en zonder haperingen werkt. De smartphone heeft een mooi 5.0-inchbeeldscherm met een resolutie van 1280x720 pixels, waardoor het beeld scherp wordt weergegeven.

Op de Lenovo C2 Power krijg je tot 31 mei 2017 €20,- cashback. Hiervoor meld je je hier aan!

 

Motorola Moto Z

De Motorola Moto Z is een high-endtoestel. Dat betekent dat deze smartphone voorzien is van de nieuwste snufjes en meest geavanceerde specificaties. Dat begint al bij de goede looks: de telefoon is bijzonder dun. Met de 5,2mm is deze Moto Z zelfs één van de dunste telefoons op de high-endsmartphones op de markt!

Om het toestel zo dun te houden is de 3,5mm-aansluiting weggelaten uit de Motorola Moto Z. Je kunt muziek luisteren via de bluetooth-aansluiting, maar met een adapter kun je gewoon je huidige oordopjes blijven gebruiken om muziek te luisteren. De Moto Z heeft een superscherp 5.5-inchbeeldscherm, dankzij de zeer hoge resolutie van 2560x1440 pixels. Een Quad-HD-resolutie dus!

Multitasken is geen enkel probleem op de Motorola Moto Z, vanwege het grote werkgeheugen van 4 GB. De slimme vingerafdrukscanner ontgrendelt je toestel razendsnel en herkent je vingerafdruk, hoe je je vinger er ook op legt. Verder heeft het toestel een 13-megapixelcamera en maak je selfies met de 5-megapixelcamera aan de achterkant.

Het is nu nog voordeliger de Motorola Moto Z aan te schaffen, want je krijgt tot 25 april 2017 maar liefst €100,- cashback! Let op: deze actie is verlopen.