Internetten op je laptop in het buitenland

Mobiel internet buitenland

Ook in het buitenland maak je gebruik van je mobiel internet-abonnement. De instellingen hoeven hiervoor doorgaans niet te worden gewijzigd. Gebruik in het buitenland valt echter meestal niet binnen je bundel en de kosten verschillen vaak aanzienlijk per provider en per land. Diverse providers hebben speciale buitenlandoplossingen. Ga je regelmatig op vakantie of vaak op bezoek of op zakenreis in het buitenland? Wij adviseren je graag hoe je ook daar online blijft!


Welke bundel past het best bij jou?

Afhankelijk van je situatie is het voordelig om juist wel, of juist niet een internationale bundel te nemen.

Internationale abonnementen

Als je een groot deel van je tijd spendeert in het buitenland, dan zijn de internationale abonnementen vaak de beste keuze. Bij deze abonnementen internet je zowel in Nederland als in het buitenland tegen een vast en voordelig tarief. Je spendeert met een vast maandbedrag je tegoed in zowel het binnen- als het buitenland! Voor de meeste klanten die zo nu en dan in het buitenland komen is een internationaal abonnement al gauw vele malen goedkoper dan een nationaal abonnement met een buitenlandbundel!

Nationale abonnementen met buitenlandbundel

Naast de internationale abonnementen, heb je ook de keuze voor een nationaal abonnement met een buitenlandbundel. Deze constructie is meestal alleen weggelegd voor mensen die zeer korte tijd in het buitenland gebruik willen maken van het internet. Als je regelmatig in het buitenland komt, dan zijn de bovenstaande internationale data-abonnementen al snel voordeliger.