‹ Alle nieuwsberichten

OnePlus presenteert nieuwe midranger: OnePlus Nord CE 5G

OnePlus presenteert nieuwe midranger: OnePlus Nord CE 5G

Vandaag is de OnePlus Nord CE 5G gepresenteerd. De Nord-serie is de budget- en middenklasselijn van het Chinese merk. Wederom is de Nord CE uitgerust met krachtige specificaties voor een vriendelijke prijs.

Goede prijskwaliteit-verhouding

De Nord CE 5G heeft een scherm van 6.43 inch. OnePlus heeft gekozen voor een hoge resolutie en een 90Hz-verversingssnelheid, waardoor beelden en animaties duidelijk en vloeiend worden weergegeven. Ook beschikt het scherm over AMOLED-technologie.

De accu heeft een capaciteit van 4500mAh, wat vergeleken andere smartphones een gemiddelde waarde is. Hij laadt op met een maximale snelheid van 30W. Op de achterkant zijn drie camera’s aanwezig: een primaire lens, een wijdhoeklens en een monochrome lens. De hoofdlens heeft een resolutie van 64 megapixels.

Iets wat bij duurdere smartphones bijna nooit meer voorkomt is de aanwezigheid van een 3.5mm-jack. Deze telefoon heeft er wel eentje, wat het makkelijk maakt om met bedrade oordopjes muziek te luisteren. De Snapdragon 750G-processor is krachtig en voert de meeste apps zonder haperingen uit. Deze chip maakt het ook mogelijk om met het 5G-netwerk verbinding te maken.

Vanaf nu bestelbaar

De OnePlus Nord CE 5G is vanaf vandaag te bestellen bij Belsimpel als los toestel of in combinatie met abonnement. Hij is verkrijgbaar in het zwart en in het blauw. De 128GB-variant kost €329 en de 256-versie kost €399.

Meer nieuws over: