Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Acer informatie over telefoons, besturingssysteem, navigatie en garantie

Acer

Over Acer

Acer is al jaren één van de grootste bedrijven die PC's en laptops produceert. Het hoofdkantoor van Acer bevindt zich in Taiwan en werd al in 1976 opgericht. Acer heeft inmiddels vestigingen in Azië, Europa en Amerika. In 2008 werd de Taiwanese smartphonefabrikant E-TEN overgenomen door Acer en dit betekende dat er ook een speciale tak voor smartphones werd opgezet. Begin 2009 lanceerde Acer haar eerste lijn smartphones in Nederland. Acer is volop bezig met het verwerven van haar positie op de telefoonmarkt en heeft al een aantal succesvolle toestellen uitgebracht. De fabrikant richt zich met name op het budget-segment en biedt goede smartphones tegen een voordelige prijs.


Acer Telefoons

Acer brengt zowel dual-sim- als single-simtoestellen uit. Hiermee richt de fabrikant zich op een interessante plek in de smartphonewereld. Tegenwoordig worden dual-simsmartphones steeds populairder, met name voor de zakelijke markt zijn dit interessante toestellen. Op dit moment heeft Acer verschillende series smartphones, waaronder de Liquid Jade, E-, en Z-series. Van veel modellen is er een single-sim- en een dual-simvariant beschikbaar. Onderaan deze pagina vind je een lijst met alle Acer-toestellen die Belsimpel.nl aanbiedt. Je kunt natuurlijk ook de beste Android aanbiedingen bekijken.

Acer Liquid Z630 Duo

De Acer Liquid Z630 Duo is een budgettoestel dat veel te bieden heeft. Voor een zachte prijs heb je een Android-smartphone met twee 8-megapixelcamera’s. In combinatie met een razendsnelle 4G-verbinding is deze telefoon erg geschikt voor bijvoorbeeld videobellen. Bovendien heeft dit toestel ruimte voor twee simkaarten. Wil je een Liquid Z630 met net dat beetje meer? Dan kun je ook voor een Z630S gaan. Deze heeft een extra gigabyte aan werkgeheugen, en nog meer opslagruimte dan de originele Z630!

Acer Liquid Z530 Duo

De Acer Liquid Z530 Duo is een toestel van Acer dat zeer geschikt is voor beginnende smartphonegebruikers. Ook deze telefoon is voorzien van Android, voor optimale gebruiksvriendelijkheid. Door de ruimte voor twee simkaarten ben je altijd op twee telefoonnummers bereikbaar! Op het HD-scherm kijk je daarnaast video’s in topkwaliteit.


Acer Besturingssysteem

Acer heeft twee verschillende besturingssystemen voor zijn toestellen. De eerste toestellen werden allemaal voorzien van het besturingssysteem Windows Mobile, maar daarna heeft Acer een poosje alleen Android-telefoons uitgebracht. Sinds kort levert Acer ook weer een Window Phone-telefoon.

Android is ontwikkeld door Google en is het meest verkochte besturingssysteem op mobiele telefoons. Via de Google Play Store installeer je applicaties en spelletjes op je telefoon. Net als veel andere fabrikanten heeft Acer Android voorzien van een persoonlijke stijl. Acers speciale uiterlijk en opties hebben de naam Float UI. Hiermee wil Acer dat gebruikers makkelijker kunnen multitasken; je hebt de mogelijkheid om meerdere applicaties naast elkaar te openen. Zo kun je multitasken zonder dat er eerst apps gesloten moeten worden.

Acer heeft ook toestellen met Windows Phone. Windows Phone biedt een uitgebreide hoeveelheid opties om de interface naar jouw smaak aan te passen. Met de komst van Windows 10 wordt de functionaliteit van je telefoon gigantisch uitgebreid: je telefoon wordt een kleine PC! Zo geniet je van het formaat van je telefoon, terwijl je je software ten volste kan benutten. Verder beschikt Windows Phone over de Windows Store, waar je een ruime keus uit applicaties hebt. Bovendien krijg je met Windows Phone standaard de mobiele versie van Microsoft Office meegeleverd.


Acer Navigatie

Met GPS bepaal je altijd je huidige locatie en plan je je routes. De Acer-toestellen die op Android draaien krijgen standaard gratis Google Maps meegeleverd. Hierdoor navigeer je overal waar je bent moeiteloos naar je bestemming. Maps brengt veel voordelen met zich mee, zoals Street View. Hiermee is het net alsof je zelf door de straten loopt, waardoor de weg vinden nog gemakkelijker wordt. Verder kun je offline gebruik maken van kaarten. Superhandig wanneer je een stad in het buitenland wilt verkennen maar geen internetverbinding hebt! Je downloadt de kaart dan al thuis en gebruikt hem offline als je op locatie bent. Verder zijn er in de Play Store genoeg applicaties te vinden voor het vergroten van de navigatiemogelijkheden van je smartphone.

Windows Phones maken gebruik van HERE Maps of Windows 10 Maps. Het grote voordeel aan HERE is hoe veelzijdig het is. Zo zijn er verschillende uitbreidingen voor HERE Maps, zoals Drive+. Deze app leidt je naar je bestemming en geeft tegelijkertijd informatie over de route. Files en stilstaand verkeer zijn zo makkelijk te omzeilen. Met HERE Transit kun je daarnaast je route plannen via het openbaar vervoer en actuele vertrektijden in de gaten houden. Met Windows 10 Maps heb je daarnaast toegang tot gigantisch veel informatie. In Windows 10 Maps zijn namelijk zowel HERE Maps en Bing Maps geïntegreerd, om de gebruiker optimaal van dienst te zijn. Je hebt dus niet alleen beschikking tot navigatie en kaarten, maar je krijgt ook een hoop andere relevante informatie te zien. Je ziet bijvoorbeeld niet alleen de route naar een restaurant, maar ook de openingstijden en recensies.


Acer Garantie en Reparatie

Op alle Acer-toestellen zit twee jaar fabrieksgarantie. Je meldt je toestel rechtstreeks bij Acer aan voor een reparatie, of bij onze eigen reparatieprocedure. Ook hier maak je gebruik van de fabrieksgarantie.

Meer informatie vind je op de Acer Garantie & Reparatie pagina.