Doro informatie over telefoons, besturingssysteem, navigatie en garantie

ZTE

Over Doro

In 1974 begon het bedrijf Doro met het produceren van antwoordapparaten. Tegenwoordig helpen ze anderen met hun persoonlijk overwinningen te behalen. Hoe? Doro past moderne technologie aan zodat horen, lezen en gebruiken gemakkelijker wordt. Het ontwerpteam van Doro heeft één overstijgend doel: houd het simpel, zonder het saai te maken. Voornamelijk senioren hebben baat bij de telefoons van Doro, maar ook mensen die zichzelf nog geen ouderen voelen waarderen deze toestellen. Het gebruiksgemak samen met een goede vorm, geluid, ergonomie en visuele beleving laten de Doro-toestellen schitteren.


Doro telefoons

Doro 8040

Doro staat al langere tijd bekend als topper als het gaat om seniorentelefoons. In September 2017 heeft het bedrijf dan met de Doro 8040 wederom een zeer fijn toestel uitgebracht! Deze smartphone heeft verschillende handige verbeteringen ten opzichte van de 8031.

Zo draait de smartphone op het nieuwere en veiligere Android 7 terwijl je nog steeds gebruikmaakt van dezelfde intuïtieve interface. Daarnaast hebben de fysieke knoppen aan de voorzijde een nieuw ontwerp gekregen terwijl de noodknop op de achterzijde een betere plek heeft gekregen.

Verder is deze smartphone uitgerust met fijne camera's, zodat je elk belangrijk moment vastlegd. Op dit toestel kun je de tekstgrootte gemakkelijk aanpassen, hierdoor kun je al je inkomende berichten goed lezen! Ook is de Doro 8040 goed te gebruiken in combinatie met een hoortoestel, zo kun je al je gesprekken nog goed voeren.

Specificaties Doro 8040

  • 5-inchdisplay
  • 8-megapixelcamera
  • Eenvoudig interface
  • SOS-knop voor noodoproepen
  • Snel internet

Doro 6050

Met de Doro 6050 haal je een eenvoudig toestel in huis waar je goed mee kunt bellen en sms’en. Dit klaptoestel heeft een handige extra, je hoeft hem namelijk niet open te klappen voor het opnemen van een gesprek. Ingeklapt is het toestel zeer compact en dankzij de lange standby-tijd hoef je niet vaak aan opladen te denken.

Met de Doro 6050 kun je ook gemakkelijk leuke momenten vastleggen. Er is een 3-megapixelcamera aanwezig waarmee je met een druk op de knop een leuke foto maakt. Een ander groot voordeel van de Doro 6050 is de noodknop aan de achterzijde, hiermee kun je direct een vooraf ingesteld contactpersoon bellen.

Specificaties Doro 6050

  • 2.8-inchdisplay
  • 3-megapixelcamera
  • Eenvoudig interface
  • SOS-knop voor noodoproepen
  • Lange standby-tijd

Doro Besturingssysteem

De gewone GSM's van Doro draaien op een eigen besturingssysteem. Alles is zo optimaal mogelijk ingesteld zodat het telefoneren enorm makkelijk gaat. Doro's smartphone, de Doro 8040, draait op Android. Deze software is van zichzelf al makkelijk te gebruiken. Doro heeft hier zijn eigen aanpassingen aan gedaan, zodat dit nog beter bij zijn toestel past. Je hebt met de Doro 8040 dus een toestel met alle voordelen van Android en Doro ineen! Je kunt dan ook volop apps downloaden, zoals WhatsApp en Facebook. Ook leuke spelletjes of puzzels zijn makkelijk te downloaden. Geen ingewikkelde, technische begrippen of verscholen functies, de Doro telefoons zijn erg eenvoudig in gebruik.


Doro Garantie en Reparatie

Op alle Doro toestellen zit twee jaar garantie. Deze garantie dekt alle eventuele fabricagefouten. Als je gebruik wilt maken van reparatie verwijzen wij je graag naar onze Garantie & Reparatie-pagina


Alle Doro-toestellen, met uitgebreide specificaties