Ziggo - informatie over abonnementen, Sim Only en voordelen van Ziggo

Ziggo

Ziggo Abonnementen

Na de fusie met Vodafone is Ziggo gestopt met het aanbieden van mobiele abonnementen. Combineer je een abonnement met vast internet en digitale televisie van Ziggo met een mobiel abonnement van Vodafone, dan geniet je iedere maand van gratis extra's. Deze Non-Stop Gratis Extra's bestaan uit €5,- korting op je maandelijkse factuur, verdubbeling van je mobiele databundel, een gratis Ziggo TV-Pakket naar keuze en het Veilig Online Pakket! Klanten die op dit moment een mobiel abonnement van Ziggo hebben, krijgen later dit jaar een speciaal Vodafone aanbod. Wil je niet wachten? De voordeligste aanbiedingen met de Non-Stop Gratis Extra's vind je in ons dossier over Non Stop Gratis Extra's.

Ziggo Mobiel

Bij Ziggo Mobiel koos je uit drie verschillende abonnementen met voldoende, ruim voldoende of enorm veel 4G-internet. De belbundels van Ziggo sloten hier goed bij aan: voldoende, ruim voldoende of oneindig veel belminuten! Sms'en was onbeperkt bij alle Ziggo Mobiel-abonnementen. Internetten deed je met een maximale 4G-internetsnelheid van 225 Mb/s. De abonnementen waren maandelijks aanpasbaar en opzegbaar, zodat je nergens aan vast zat.


Ziggo Internet op je mobiele telefoon

Elk abonnement van Ziggo biedt een databundel waarmee je met je telefoon over het snelle 4G-netwerk internet. De maximale snelheid die je bij Ziggo kunt halen is 225 Mb/s. Ben je door je databundel heen? Dan betaal je buiten je bundel geen extra kosten, maar wordt je internetsnelheid verlaagd tot 64 Kb/s. Naast een maandelijkse hoeveelheid MB’s kun je als klant van Ziggo Mobiel gratis gebruikmaken van wifi-spots. Op zo’n 2 miljoen plekken in Nederland zijn er wifi-plekken beschikbaar voor Ziggo-klanten. Eenmaal ingelogd, word je automatisch verbonden met een wifi-netwerk zodra deze in de buurt is. In het buitenland internet je in de meeste EU-landen gewoon vanuit je bundel.


Voordelen van Ziggo

Combinatie Voordeel

Je sloot een mobiel abonnement bij Ziggo altijd af in combinatie met je abonnement voor thuis, zoals Kabel TV. Hierdoor ontving je elke maand €5,- korting op je rekening en kreeg je maandelijks 50% meer data! Bovendien is het erg voordelig om alles te regelen via één aanbieder; wel zo gemakkelijk. Kijk daarom ook eens bij de Vodafone-aanbiedingen, zij werken sinds januari 2017 samen met Ziggo onder de naam VodafoneZiggo. Combineer je een abonnement voor vast internet en digitale televisie van Ziggo met een mobiel Vodafone-abonnement, dan krijg je maandelijks gratis extra's!

Lekker flexibel

Doordat de abonnementen van Ziggo maandelijks aanpasbaar waren, was je bundel net zo flexibel als jij. Erg handig als je de ene maand wat minder te besteden had dan de andere: dan koos je even voor de kleinere bundel. Daarna kon je eenvoudig weer terug naar een grotere bundel als je verbruik hierom vroeg en je portemonnee het toeliet.


Ziggo Klantenservice

Als je een vraag hebt over je huidige mobiele Ziggo-abonnement, kun je terecht bij de klantenservice van Ziggo. Je vindt veel informatie op de site van Ziggo. Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen, dan neem je contact op met de telefonische klantenservice. Het telefoonnummer is 0900 – 1884 (tarief voor bellen naar een vast nummer). Bel je al met Ziggo, dan bereik je de klantenservice gratis door te bellen naar 1200. De klantenservice is dagelijks bereikbaar tussen 8.00 en 22.00 uur.