Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,7
25 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Geweldig
  • Camera: 9
  • Scherm: 8,9
  • Snelheid: 8,7
  • Batterijduur: 8,4
  • Prijs-kwaliteit: 8,7
10
5 sterren
Fantastisch

perfect

FAM Vondeling | 7 juli 2019 over de Xiaomi Redmi Note 6 Pro 32GB Black

De bestelling is zeer goed aangekomen
De telefoon is zelfs buiten verwachting
werkt zeer goed en is snel en makkelijk in te stellen
zeer goed batterij leven bij ongeveer 1 1/5 dag bij stevig gebruik
zat zelfs nog een backcover in !
Super!

0
0

9,5
5 sterren
Fantastisch

Veel waar voor je geld!

M van Van Bruggen-Pander | 31 mei 2019 over de Xiaomi Redmi Note 6 Pro 64GB Rose Gold

Deze telefoon is een echte topper voor deze prijs. Veel geheugen, snel, mooie foto's en ontzettend veel mogelijkheden. Hier kunnen de grote merken met hun grote prijzen echt nog wat van leren!

0
0

10
5 sterren
Fantastisch

Een goeie telefoon voor dat geld.

CM Van Rijn | 9 mei 2019 over de Xiaomi Redmi Note 6 Pro 64GB Rose Gold

Ik heb ook tv s gekocht van dat merk met een
Groomcast en die kan ik over mijn telefoon bedienen. Die tv s bestel je in China.
En hij werkt fantastisch.

0
0

9,5
5 sterren
Fantastisch

Geweldig toestel!

Pluum | 5 mei 2019 over de Xiaomi Redmi Note 6 Pro 64GB Black

3-5 om 21.25 u. bestelling geplaatst voor Xiaomi Redmi Note 6 Pro en geleverd de volgende dag om 15 uur. Bravo! Inmiddels mijn 3e Xiaomi-toestel. Blijft een mooi en gaaf werkend toestel met perfecte camera. Enige nadeel is de hoeveelheid software die de producent er telkens op zet (nagenoeg alles zgn "systeemsoftware"; nonsens). Toestel is even breed als een Redmi Note 4 maar net een paar mm langer waardoor cover helaas niet meer past. Licht in gewicht en handzaam! USB-C slot is 180 gr. gedraaid t.o.v. een Note 4 dus even wennen maar dat gaat lukken. Al met al een aanrader! Ook de leverancier m.b.t. de snelle levering.

0
0

5,0
2,5 sterren
Beoordeling

Veel kleine problemen

R. v.d. B. | 19 april 2019 over de Xiaomi Redmi Note 6 Pro 64GB Black

Helaas, evenals mijn vorige telefoon de Redmi Note 5, heeft het toestel veel problemen. Bij mijn toestel werkt de GPS vaak niet, 4G-netwerk niet, en werkt de fingerprint-scanner ook regelmatig niet. Helaas zijn deze problemen pas in de loop ontstaan en kon ik het toestel niet meer terugsturen. Het toestel opnieuw opstarten verhelpt vaak - maar zeker niet altijd - de problemen. Goed vervelend als je bijvoorbeeld je OV-route snel wilt opzoeken of je autonavigatie wilt aanzetten (of eigenlijk alles waar je internet voor nodig heb buitenshuis). Dit zijn problemen waar de budget telefoons van Xiaomi vaker mee kampen - dus wil je een telefoon waar de basisfuncties werken, zoek dan een ander merk. Ik zit helaas vast met de problemen omdat ik het toestel niet terug wil/kan sturen en 2 weken zonder moet zitten. Jammer.

Verder ben ik niet fan van de notch, al krijg je hier in hardware veel voor terug (als alles had gewerkt). Het draagt een degelijke midden-klasse processor wat tegenwoordig aan het meeste kan voldoen, zelfs wat zwaardere taken als gamen, en een prima front en back camera(s). De hinderlijke notch kan je gelukkig uitzetten al zijn de kleur- en zwartwaarden niet optimaal gezien het een budget toestel is, dus ziet het wegwerken van de notch er niet heel mooi uit. Het is daarentegen stukke beter dan een gigantische notch aan de voorkant, dus ben ik wel tevreden.

Ook goed om te weten - Xiaomi heeft beloofd de nieuwste Android versie te pushen naar dit toestel, al is dit maanden later nog niet gebeurd. Ik begin mij af te vragen of dit uberhaupt nog gaat gebeuren. Ook jammer omdat het bedrijf beloftes maakt en ze herhaaldelijk niet na lijkt te komen. Maar goed, dat is een van de risico's van het kiezen voor een budget toestel.

Samengevat: het is een duur gokspel. Kans op een degelijke telefoon, of kans op een niet werkende telefoon. Ik zou gokken op een ander merk.

0
0