Xiaomi Redmi Note 5 32GB Gold - Tips & Tricks

Vragen & antwoorden voor de Xiaomi Redmi Note 5

 • Hoe kan ik de Nederlandse taal instellen op mijn Xiaomi Redmi Note 5 32GB Gold?

  Antwoord:

  Met Android 8.0 Oreo is het mogelijk om met dit toestel gebruik te maken van Nederlands als systeemtaal. Wil je graag updaten naar Android Oreo? Ga dan naar de de instellingen van je smartphone. Vervolgens ga je naar 'Systeemupdates', hier kun je kijken of er updates beschikbaar zijn voor jouw toestel.

  Als Android 8.0 Oreo of hoger is geïnstalleerd, kun je in de systeeminstellingen via 'Taal' de systeemtaal op Nederlands zetten.

 • Heeft de Xiaomi Redmi Note 5 32GB Gold het CE Keurmerk?

  Antwoord:

  Ja, de Xiaomi-telefoons die bij Belsimpel worden verkocht zijn allemaal voorzien van het CE Keurmerk.

 • Heb ik met mijn Xiaomi Redmi Note 5 32GB Gold recht op garantie?

  Antwoord:

  Je hebt met dit toestel gewoon recht op 2 jaar verkopersgarantie. Deze garantie geldt alleen als de originele software op het toestel staat. Wanneer het toestel ter reparatie aangeboden moet worden, wordt deze teruggestuurd naar de leverancier. Houd er dus rekening mee dat de reparatie langer kan duren dan normaal.

 • Kan ik met mijn Xiaomi Redmi Note 5 32GB Gold gebruik maken van online opslag?

  Antwoord:

  Naast het interne geheugen van je toestel kun je ook gebruik maken van Cloud Storage. Hier kun je jouw foto’s en video’s uploaden, zodat ze niet meer op je telefoon hoeven te staan. Ze blijven wel beschikbaar op je telefoon via de Cloud, maar nemen geen ruimte meer in op je telefoon. Zo blijft je telefoon snel en zal je geheugen veel minder snel vol raken. Voorbeelden van Cloud-storage zijn iCloud, Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive.

 • Het opslaggeheugen van mijn Xiaomi Redmi Note 5 32GB Gold is vol. Wat kan ik doen?

  Antwoord:

  Het toestelgeheugen van je telefoon kan vol raken, door het opslaan veel apps, foto’s, video’s, muziek of contacten. Dit is erg vervelend, want het maakt je telefoon langzaam en je kunt geen nieuwe foto's of apps meer downloaden. Je kunt het geheugen van je telefoon uitbreiden met een microSD-kaartje. Dit is een geheugenkaartje die je in het vakje van je tweede simkaart kunt plaatsen. Dit betekent wel dat je maar één simkaart kan gebruiken. Je kunt ook gebruik maken van Cloud-storage. Je uploadt dan foto's en video's naar de Cloud en verwijdert ze daarna van je telefoon. De bestanden blijven beschikbaar op je telefoon via de Cloud, maar nemen zo geen ruimte meer in op je toestel. Zo blijft je telefoon snel en heb je weer ruimte voor bijvoorbeeld nieuwe apps. Voorbeelden van Cloud-storage zijn iCloud, Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive.

Alle vragen & antwoorden