Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Xiaomi Redmi 5A - Tips & Tricks

Vragen & antwoorden voor de Xiaomi Redmi 5A

 • Hoe kan ik de Nederlandse taal instellen op mijn Xiaomi Redmi 5A?

  Antwoord:

  Met Android 8.0 Oreo is het mogelijk om met dit toestel gebruik te maken van Nederlands als systeemtaal. Wil je graag updaten naar Android Oreo? Ga dan naar de de instellingen van je smartphone. Vervolgens ga je naar 'Systeemupdates', hier kun je kijken of er updates beschikbaar zijn voor jouw toestel.

  Als Android 8.0 Oreo of hoger is geïnstalleerd, kun je in de systeeminstellingen via 'Taal' de systeemtaal op Nederlands zetten.

 • Heeft de Xiaomi Redmi 5A het CE Keurmerk?

  Antwoord:

  Ja, de Xiaomi-telefoons die bij Belsimpel worden verkocht zijn allemaal voorzien van het CE Keurmerk.

 • Waarom kan ik met mijn Xiaomi Redmi 5A geen gebruik maken van het 4G netwerk?

  Antwoord:

  Xiaomi wordt niet standaard aangeboden voor de Europese markt. Dit komt mede door de frequentie die in Nederland wordt gebruikt voor het 4G netwerk. Dit toestel heeft wel een 4G-ontvanger maar deze werkt niet optimaal in Nederland, waardoor het kan zijn dat je geen gebruik kunt maken van 4G. Dit toestel maakt wel gewoon gebruik van het 3G netwerk.

 • Waarom kan ik de Nederlandse taal niet instellen op mijn Xiaomi Redmi 5A?

  Antwoord:

  Dit toestel is zeer schaars in Europa. De smartphonefabrikant heeft de weg naar de Europese markt nog niet gevonden. Daarom kan het zijn dat de Nederlandse taal nog niet wordt aangeboden wanneer je de telefoon voor het eerst in gebruik neemt. Je kunt in ieder geval wel kiezen voor Engels, Frans of Spaans.

 • Heb ik met mijn Xiaomi Redmi 5A recht op garantie?

  Antwoord:

  Je hebt met dit toestel gewoon recht op 2 jaar verkopersgarantie. Deze garantie geldt alleen als de originele software op het toestel staat. Wanneer het toestel ter reparatie aangeboden moet worden, wordt deze teruggestuurd naar de leverancier. Houd er dus rekening mee dat de reparatie langer kan duren dan normaal.

Alle vragen & antwoorden