Xiaomi Mi Mix 3 128GB Black - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,3
10 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Uitstekend
  • Camera: 9,8
  • Scherm: 9
  • Snelheid: 9,3
  • Batterijduur: 8,3
  • Prijs/kwaliteit: 10
9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Uitzonderlijk mooie telefoon voor page prijs

J.T. | 27 juli 2019 over de Xiaomi Mi Mix 3 128GB Blue

Tja, waar begin je? Ik had een iPhone XS. Geweldige telefoon. Maar het is al mijn derde iPhone in 3 jaar, daarvoor had ik meestal een per twee jaar. Een keer een Samsung Galaxy S6 gehad, daar kon ik niet mee overweg en sindsdien nooit meer naar Android gekeken. Om maar te beginnen met het wat ik mis in de Mix 3: waterdichtheid, stereo speaker, iets betere camera, grotere accu. Maar voor dit geld neem je dat wel voor lief. Ik heb de blues versie en het design is magnifiek. De blauwe kleur met gouden logo en bijna volledig bedekt scherm zijn high end. De vingerafdruk scanner miste ik wel bij de XS en heb ik nu terug en de achterkant is eigenlijk een intuïtievere plek dan de voorkant of in het scherm. De telefoon is wel glad dus let op met autostoelen etc. De camera heeft weliswaar een hoge Dxomark en is wel vergelijkbaar met een iPhone 8/XR maar een Google pixel 3 of XS is imo beter. Verder is het scherm in de felle zon fel genoeg maar XS was iets helderder. Android kent wat gewenning maar de IMU van Xiaomi lijkt op iOs en vind ik juist wel prettig. Kortom gewoon doen!! Voor een iets betere camera kies je de mi9 maar dan heb je wel weer een Notch en ik vind het juist zo chill zonder. Ik denk dat meer fabrikanten het slide systeem gaan gebruiken.

9,5
5 sterren
Fantastisch

Heel mooie toestel mooi desing voor minder geld

O Albayrak | 9 maart 2019 over de Xiaomi Mi Mix 3 128GB Blue

Toestel is mooi scherm is goed zonder randen en goed koop voor een vlageship

9,5
5 sterren
Fantastisch

Real masterpiece!

MARK | 23 februari 2019 over de Xiaomi Mi Mix 3 128GB Black

Verfrissend stuk technologie! Was al een tijdje op zoek naar iets anders dan anders. Na 8 maanden de mi mix 2 gebruikt te hebben kwam deze voorbij. Overigens ook een top toestel (mix 2)
Mix 3 gelijk aangeschaft omdat die anders was dan de rest.

Strak afgewerkte telefoon mooi van keramiek, mooi oled scherm erin!
Snelle soc Qualcomm 845 wat hem razend snel maakt.
Batterij was ik eerst wat sceptisch over met 3200 mah aangezien mijn vorige 3400 had,zelfs met mijn scherm 3/4 open helderheid prima de dag door van 6 tot 23.00 nog ruim 40%over.
Zelf heb ik er wel nova launcher erover gezet voor de stock Android ervaring wat ik wel prettig vind.

Camera is prima zowel achter als voor! Ideaal die slider met daaronder ook een flitser, wat in het donker prima foto's levert.

Kan niet meer zeggen dat het een masterpiece is!
Zeker aan te raden.

8,5
4,5 sterren
Erg goed

Een fijn en degelijk toestel

B.T. Bulle | 22 februari 2019 over de Xiaomi Mi Mix 3 128GB Black

Al sinds ik de Mi MIX 3 tegenkwam op internet vond ik het al een interessant toestel. Die verwachting heeft niet afgedaan. Het toestel is zwaarder dan de meeste andere toestellen. Zelf vind ik dit juist wel fijn en ligt daardoor stabiel in de hand.
Ik heb gehoord dat sommige mensen de UI (MIUI) niet fijn vinden, zelf vind ik dit heel mooi en makkelijk mee te werken.
Wat ik zelf wel een bummer vind en wat ook de enige grote reden is waarom ik twijfels had of ik hem wel moest aanschaffen is dat hij niet IP-gecertificeerd is. Door het sliding mechanisme kan er water in komen en gaat die natuurlijk stuk. Daarom raad ik aan voorzichtig te zijn rondom water.
Verder is het zo dat er zandkorrels tussen de twee gedeeltes kan komen. Dit kan maar als je een hoesje gebruikt zal dit niet gauw gebeuren omdat die dan afgesloten is van zand. (Gebruik dus een hoesje voor deze telefoon, er wordt zelfs een meegeleverd in de doos.)
Soms is het vervelend dat het scherm zo groot is, en is het zo dat wanneer je hem van navigatieknoppen op navigatiegebaren zet, one-handed mode niet meer beschikbaar is. Hierdoor is hij met een hand soms lastig te 'besturen'.
De telefoon support draadloos opladen en er is zelfs een draadloosoplader meegeleverd in de doos. Dit vind ik dan ook een groot pluspunt. De batterij gaat goed mee, ik kan er dan een hele dag makkelijk mee volbrengen met soms nog meer dan 20% batterij over.

9,5
5 sterren
Fantastisch

Fantastische telefoon

F. D. van der Plas | 19 februari 2019 over de Xiaomi Mi Mix 3 128GB Black

Deze telefoon is een geweldig apparaat! Doordat zooveel van de telefoon beeldscherm is geeft het bijna een soort 3d effect als je er videos op kijkt. De camera maakt echt prachtige fotos en de slider gebruik ik niet heel veel want veel selfies maak ik niet maar het blijft een cool mechanisme.

Xiaomi Mi Mix 3 128GB Black

369,00

Video's over de Xiaomi Mi Mix 3 128GB Black

Belsimpel-productvideo voor de Xiaomi Mi Mix 3 128GB Black