Xiaomi Mi Max 3 64GB Black - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,8
30 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Geweldig
  • Camera: 9,2
  • Scherm: 8,9
  • Snelheid: 8,7
  • Batterijduur: 7,9
  • Prijs/kwaliteit: 9,1
10
5 sterren
Fantastisch

Top telefoon

Mike | 23 juni 2019 over de Xiaomi Mi Max 3 64GB Black

Na jaren de toppers van samsung te hebben gebruikt nu maar eens de mi max aangeschaft en ik heb er nog geen minuut spijt van gehad. Ja hij is groot maar dat wou ik ook. Hij functioneerd voortreffelijk, is duidelijk, goed scherm en snel en dat voor deze prijs....gewoon top

9,5
5 sterren
Fantastisch

Fraai toestel voor zeer nette prijs

John | 8 juni 2019 over de Xiaomi Mi Max 3 64GB Black

Zeer snelle levering (op zondag). De installatie ging buitengewoon soepel (alles wijst de weg vanzelf). Een prachtig Full HD scherm en een fijne accu met veel vermogen.
Vanwege het formaat en de gladheid van de materialen is het oppassen geblazen bij het vasthouden van de Mi Max3. Zo glad als een aal. Een (kunst)lederen portemonneehoesje of i.d. is aan te bevelen.
Al met al een mooi product.

10
5 sterren
Fantastisch

Waanzinnig voor een prikkie

EF Asma | 2 april 2019 over de Xiaomi Mi Max 3 64GB Black

Eerst. De accu. Damn. Ik had een S7 want die had zo'n goede accu. Nou deze heeft dat en het verschil is immens. Hier kan ik de hele dag op werken, ik gebruik hem meer als tablet dan als telefoon, en zat over aan het einde. Ik kan zelfs met 40% de deur uit en dan gewoon mijn dingen nog doen. Scherm is enorm en gewoon goed. Oh vast een Apple retina is scherper, maar deze is echt uitstekend. Frisse kleuren en meer dan genoeg pixels. Even de instellingen tweaken en op een heldere dag gaat het ook prima. Camera is goed. En de veel besproken Shell die de fabrikant over android legt? Ook geen probleem. Het is even anders, maar na elke android update zocht ik me ook gek af en toe.

Nadelen? Als je belt met het ding aan je oor, hij is wat groot en oncomfortabel daardoor. Druk na het opnemen even je scherm zwart met de uitknop. Anders gaat hij gegarandeerd aan en doe je van alles met je wang onder het bellen. Voor je het weet leg je dan neer en het je 12 matrassen besteld.
En voor mij was het instellen van de vingerafdruk sensor een ding. Ze vertellen je nergens dat je erop moet tappen en elke keer leest ie en zie je het icoontje verkleuren. Die sensor werkt super overigens. Snel en niet bepaald fuzzy over hoe je je vinger plaatst.
Snel ook en dat gaat voor het hele toestel. Ik game er niet op. Ik ben sociaal, werk mijn binnen erop af en regel mijn bestellingen en bel ermee. Dat is het en dat gaat uitstekend.


Dus voor mij een ideale phablet die duurdere toestellen met gemak omver blaast. De dingen die ze eraf hebben gelaten heb ik nooit nodig.
Als zakelijk toestel dan ook super omdat ik mijn tablet niet echt meer nodig heb.

8,0
4 sterren
Erg goed

geen bril nodig , hahahaha

E.A Cossee | 28 maart 2019 over de Xiaomi Mi Max 3 64GB Black

op zich groot toestel met voldoende mogelijkheden voor de prijs , nu sinds een week zeer tevreden , kwa gebruiksgemak wel iets te groot om met 1 hand te bedienen , maar " oefening baart kunst ".

Tippppppp : gezichtsherkenning kun je activeren door bij instellingen : regio

" Taiwan " te gebruiken.

10
5 sterren
Fantastisch

Gewoon een geweldig toestel.

CARL Stroobants | 18 maart 2019 over de Xiaomi Mi Max 3 64GB Black

Ik was een beetje bang voor de grote van het toestel, maar het ligt mij goed in de hand en ik zou zeker niet meer wíllen wisselen met een ander toestel.
Ik heb altijd een goed toestel gehad die dan wel zeer prijzig was ,maar deze aankoop had ik veel eerder moeten doen. GOEDKOPER en zeker zo goed.