Xiaomi Mi A2 128GB Black - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,7
123 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Geweldig
  • Camera: 8,9
  • Scherm: 8,8
  • Snelheid: 8,9
  • Batterijduur: 8,3
  • Prijs/kwaliteit: 8,7
8,5
4,5 sterren
Erg goed

Super goed toestel

BRUCE Bakker | 9 december 2019 over de Xiaomi Mi A2 128GB Black

Zeer goed toestel lekker snel ook! geluid kan lekker hard alleen de lage tonen zijn wat minder en camera is echt super goed. Ook ligt het toestel lekker in de hand en met bellen helder geluid en licht lekker tegen het oor dat alles met Android One is gewoon geweldig . Belsimpel complimenten voor alle goede service die voorafging.

8,5
4,5 sterren
Erg goed

Uitstekend telefoon

M.K Valk | 2 november 2019 over de Xiaomi Mi A2 64GB Gold

Mooi groot display en goed geluid hand zaam goed in gebruik uitstekend toestel.

9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Nog steeds perfect

MJWM Aarts | 17 oktober 2019 over de Xiaomi Mi A2 32GB Gold

Nu 1 jaar in gebruik en nog steeds de beste telefoon die ik ooit heb gehad.
Batterij gaat 2 dagen mee bij normaal gebruik. Keer een filmpje op YouTube een keer bellen een paar keer Social media een keer video bellen paar keer per dag nieuws lezen en e-mail checken en een spelletje spelen. Ontvangt maandelijks een beveiligings update.

7,0
3,5 sterren
Goed

goed toestel voor deze prijs

a.dev | 16 oktober 2019 over de Xiaomi Mi A2 64GB Black

goed toestel voor deze prijs

6,5
3,5 sterren
Beoordeling

Mooi toestel voor het geld maar niet altijd even stabiel.

Jaap | 12 oktober 2019 over de Xiaomi Mi A2 64GB Gold

Heb het toestel gekozen op basis van een recensie in het blad PC-active. Ik heb jaren een iPone gehad en deze beviel goed, alleen ik vind ze te duur worden, vandaar ik nu voor een Xiaomi heb gekozen. Installatie ging goed buiten het feit dat het in het Engels ging en dat beheers ik niet zo goed. Je krijgt vervolgens een regen van vragen van Google op je af en aangezien ik die niet zo vertrouw, heb ik niet overal “ja” op geantwoord. Een back-up in Google drive ook niet en dat heb ik geweten. Een update naar Android 9 liep prompt fout en ik kreeg het bericht dat ik terug moest naar de fabrieksinstellingen. Al met al ben ik 2 dagen bezig geweest om de zaak ingericht te krijgen. Nu maar hopen dat bij een volgende update de zaak wel goed gaat. Mijn eerste indruk is dat hij dus niet zo stabiel is als een iPone want daar heb ik nooit problemen mee gehad. Voor het overige is het mooi toestel voor het geld en het is ook best snel. Maakt ook mooie foto’s. Heeft wel moeite om apparaten te koppelen met Bluetooth