Xiaomi Mi A1 - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
71 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: W Marchal

13 december 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

Scherpe prijs, mooie specs, zwak scherm

Mijn vrouw en ik hebben beiden de Xiaomi Mi A1, zij een gouden en ik een zwarte. De specs van de telefoon zijn erg goed in vergelijking met de prijs. Het is nu een wat ouder toestel, maar destijds was het best goed. Wat ik wel merk is dat het scherm zwakker is dan bij onze vorige telefoons. Het barst snel, ik heb bij beide toestellen al de schermen moeten vervangen. Daarnaast zijn de toestellen erg glad, dus zonder hoesje is dat een dodelijke combinatie. In vergelijking met de Nokia die ik eerder had en de Motorola van mijn vrouw, valt het op.

Android One is wat mij betreft ook een grote plus. Ik koop nooit meer iets anders. Geen troep erop, heerlijk. Het blijft jammer dat de updates niet direct van Google komen, maar nog steeds via de leverancier worden uitgerold.

Review van: Klant

17 mei 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Uitstekend toestel

...voor weinig geld

Review van: R.j.

3 mei 2019

10
5 sterren
Fantastisch

een prima telefoon voor dit geld

Android one , vlot , ruim voldoende geheugen , en nog de laatste update.
En vlot geregeld door Belsimpel.
Nu eerst gebruiken.
R🖕

Review van: S.G. Terpstra

12 februari 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Telefoon ziet er goed uit. Gelukkig niet te zwaar in de hand.

Ik heb gister mijn nieuwe telefoon gekregen. Ik moet nog twee weken wachten om hem te kunnen gebruiken want dan wordt mijn tot nu toe Ben abonnement omgezet naar belsimpel. De telefoon zieter mooi uit. Hij is gebruiksvriendelijk en dat is voor mij belangrijk omdat ik al 70 jaar ben. Ik kan er bijna zonder hulp van mijn zoon mee omgaan en kan niet wachten tot 14 maart. De simkaart van mijn oude telefoon past hier niet in, anders had ik er natuurlijk gelijk afscheid van genomen. Ik hoop dat mijn hoge verwachtingen van deze telefoon en mijn nieuwe abonnement uitkomen, maar ik heb er alle vertrouwen in.I

Review van: Onno

5 februari 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

ik heb weer een Mi A1 gekocht

De vorige was iets minder recht en het glas was ook niet helemaal heel meer, ik heb wel even rondgekeken naar andere telefoons, maar weer een MI A1 gekocht.
Deze bevalt dus goed, lekker groot scherm, hoef 'm niet vaak op te laden, zat geheugen en als telefoonleek, kan ik er toch heel aardig mee overweg. Hij doet alles wat ik wil en waarschijnlijk nog veel meer, maar dat heb ik nog niet ontdekt. Ik ben er blij mee en heb de indruk dat ik veel waarde krijg voor een in verhouding tot andere modellen lage prijs.