Wileyfox Swift 2 Plus - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,0
2 geverifieerde reviews
4 sterren
Heel goed
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 8,0
  • Mogelijkheden: 7,0
  • Gebruiksgemak: 8,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: M Keizer

5 januari 2018

10
5 sterren
Fantastisch

telefoon ziet er fantastisch uit ik begrijp niet waarom andere merken veel duurder zijn.

een erg mooie telefoon zeker voor deze prijs

Review van: Van den Berg

2 juni 2017

6,0
3 sterren

Valt enigszins tegen

Heb de mobiel nu bijna een maand. En ik had al een tijdje gezocht naar een niet te dure mobiel met veel ram geheugen aangezien mijn Acer e380 maar 4gb had en constant vol zat, meldingen kreeg zonder dat ik ook maar iets kon verwijderen. Vandaar dat ik toe was aan een nieuwe. Ik kende het merk Wileyfox niet maar de specificaties voor deze prijs waren het beste. Ik wou eigenlijk dan ook maar gelijk de beste uitvoering nemen, Swift 2x maar enkel omdat daar nauwelijks tot geen accessoires bij te krijgen was, heb ik toch voor de 2 plus gekozen. Ik had hem snel binnen, gelijk de wileyfox glas protector en back cover erbij besteld. Helaas, ondanks dat her en der de reviews het al aangaven, past de glas protector niet goed. Aan weerszijden wil hij niet hechten aan het glas waardoor je een randje lucht blijft zien. Dat zou je niet verwachten van een product van de telefoon zelf specifiek gemaakt voor dit model. Heb dit probleem bij Belsimpel neergelegd en heb hier netjes mijn geld voor terug gekregen. Wileyfox gaf ook als antwoord dat dit 'normaal' was. Lekker dan. Veel andere opties als screenprotectors heb je helaas niet met dit model. Toen wilde ik hem opladen zodat ik hem kon gebruiken, werkte de originele Wileyfox oplaadkabel niet. Ook hier heeft Belsimpel netjes kosteloos een nieuwe, van een ander merk, opgestuurd die het wel deed. Dus al met al heeft dit onbekende merk voor mij, geen goeie start gemaakt bij mij. Gelijk maar alle updates ge´nstalleerd van de telefoon en android.
Ik moet wel verder zeggen dat ik hem prettig vind werken. Ligt goed in de hand. Goed beeld. Geluid is prima. 3 sterren voor algemeen omdat hun eigen screenprotector niet goed past en omdat de oplaadkabel defect was. Daarnaast bel ik veel via messenger de keren dat ik gewoon ging bellen, was dit erg slecht. Ik kon diegene aan de lijn slecht verstaan, viel weg en soms werd er gewoon van mijn kant opgehangen. Zal het mijn oor zijn geweest of ligt dit ook aan het toestel. Laatste gesprek ging wel vlekkeloos. Vormgeving 3 wegens gebrek in keuze aan accessoires. Ik vind hem er verder wel stoer uitzien met de vossen logo. Vingerafdruk werkt goed. Fotos maken was met mijn vorige mobiel stukken beter/makkelijker. Misschien dat ik iets moet instellen oid maar de flits kan ik bijv ineens niet meer aan zetten. De uitknop onder de volumeknop is soms vervelend omdat ik soms bij het zachter zetten, de mobiel ineens op vergrendelen druk. Batterij is gewoon normaal. Hetzelfde als mijn vorige. Ik zit veel op Facebook en YouTube en moet elke dag wel opladen.
Spellen speelt hij perfect, zonder vertraging etc.
Had net wel dat mijn mobiel opnieuw opstartte ineens omdat android uitviel. Geen idee wat dat betekend maar misschien dat er een update ge´nstalleerd was oid.
Ik zou hem niet nog een keer kopen in ieder geval.
Dan toch maar een bekendere merk met meer accessoires die beter passen.

Video's over de Wileyfox Swift 2 Plus

Belsimpel-productvideo voor de Wileyfox Swift 2 Plus