Wileyfox Storm Black - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,3
3 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Uitstekend
  • Camera: 10
  • Scherm: 9,2
  • Snelheid: 9,2
  • Batterijduur: 10
  • Prijs/kwaliteit: 8,3
8,5
4,5 sterren
Erg goed

Fantastisch toestel

JJ de Ruiter | 6 maart 2017 over de Wileyfox Storm Black

Ik had hiervoor een samsung en wilde een keer een europees product. Dit kwam er uit alle test die ik had gelezen als een goed en betrouwbaar product en ik ben er eigenlijk heel blij mee. Hij word wel warm als ik met mijn zoontje pokemon speel. Maar verder is het een super ding. Het geluid is boven verwachting goed. Hij is is simpel in gebruik en ziet er geweldig uit. Hij ligt ook heel fijn in de hand, ondanks dat hij vrij groot is.

9,5
5 sterren
Fantastisch

Elke cent waard

D.S.V. Timmers | 28 augustus 2016 over de Wileyfox Storm Black

De Wileyfox storm is een erg prettige telefoon. Mooi en strak ontwerp, het OS werkt lekker en heeft een enorme selectie aan aanpassingen.
Ik heb deze telefoon gekocht als een vervanger voor mijn HTC One X. Ondanks dat deze telefoon maar de helft kost, zijn de mogelijkheden bijna hetzelfde. Deze telefoon is misschien maar een middenklasser op dit moment, maar de HTC One X was een van de top telefoons toen hij uitkwam.
Ik heb tot nu toe maar twee nadelen ondervonden;
1. De batterijduur. Zodra je de wifi aan hebt en een beetje actief ermee aan de slag gaat, zie je de batterij met redelijke vaart leeglopen. Maar dit is niets wat een powerbank niet kan oplossen.
2. Vasthangen. Toen ik hem net gebruikte hing de telefoon af en toe vast, sinds dien zijn er twee software updates overheen gegaan en is het probleem grotendeels opgelost. Nu is het alleen google chrome die nog vasthangt, maar dat heeft na verder onderzoek niet te maken met de telefoon zelf.

Al in al een geweldige telefoon, kleine minpuntjes, maar voor deze prijs zijn die het niet waard te noemen.

10
5 sterren
Fantastisch

Een geweldig toestel

R.M. Bol | 23 maart 2016 over de Wileyfox Storm Black

Voor een low budget toestel is de Wileyfox Storm een aangename verrassing. Door het grote scherm is het met mijn slechte ogen en lompe vingers toch erg prettig werken. Het toestel ligt lekker in de hand en door de stroeve achterkant glibbert hij niet alle kanten op.
De bediening gaat redelijk gevoelsmatig. En de telefoon heeft een mooi helder scherm. Binnen een paar minuten was ik up and running. Wat mij betreft is dit toestel een aanrader.

Video's over de Wileyfox Storm Black

Belsimpel-productvideo voor de Wileyfox Storm Black