Wiko Pulp Fab - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
2 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 10
  • Degelijkheid: 7,0
  • Mogelijkheden: 7,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 7,0

Review van: W Van Niel

10 april 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Een prachtig toestel voor een hele redelijke prijs

Ik vergeleek op papier een aantal toestellen, de Wiko pulp fab kwam er als meest geschikte uit. Ik heb het toestel nu een kleine week in gebruik, en het is een topper zeker in relatie met de prijs. Hij is snel, logisch in gebruik, goed leesbaar bij zon, en heeft gevoelige aanraaktoetsen.
Nog even over de bestelprocedure van Belsimpel: verliep vloeiend en zeker, men gaf voldoende informatie, ook het bezorgen verliep perfect, een dingetje; er moet voor bezorging worden getekend, dat is lastig als er bijvoorbeeld bij herhaling niemand aanwezig is.

Review van: Tijn

15 maart 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Super, zeker voor deze prijs

Mooie foon. Maat is goed, groot display maar past nog wel goed in je broekzak zonder dat je hem voelt tijdens het fietsen b.v. Kort in bezit dus degelijkheid is nog moeilijk te beoordelen. Wel moet ik zeggen dat het achterkantje slap aanvoel als je het er af haalt. Maar goed dat doe je eigenlijk alleen om de simkaart en de accu te plaatsen. Zit nog wel op Android Lollipop, hopelijk een update binnenkort?

Geluid is top! Luid zonder vervorming. Jammer alleen dat ik m'n ringtone niet los kan koppelen van een whatsapp melding, is de ene luid dan de ander ook. Radio-ontvangst viel me tegen, veel ruis maar dat kan ook aan mijn woonplaats (Den Helder) liggen. In de auto is het ook vaak niet fantastisch.

Voor de prijs een super toestel. 2 GB werkgeheugen en 16 GB intern. Niet te veel bloatware en een redelijk up-to-date besturingssysteem (5.1.1). Groot display met heldere kleuren. Resolutie wat aan de lage kant maar dat komt de batterijduur zeker ten goede. Ik speel graag Clash of Clans maar batterij gaat toch 2 dagen mee.